Friday, March 8, 2013

Sahara Tent Alamanda Putrajaya


Lokasi: Alamanda Putrajaya
Harga: berpatutan ( berdasarkan lokasi restaurant )
Menu : pelbagai jenis makanan Arab





Review: sedap, portion besar, layanan sangat memuaskan.. dekorasi kedai yang menarik, ada tent yang membuatkan anda berasa seolah-olah di negara Arab.. 



Lagi meriah kalau datang makan dalam tent besar bersama keluarga dan kawan2.. serius meriah!!
Nota cinta : review adalah berdasarkan pengalaman dan selera aku.. kalau korang rasa makanan kat situ kurang sedap, jangan pulak salahkan aku yer..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

20 comments:

  1. Assalamualaikum zana, sedapnya! teringin nak makan ni. dari tahun lepas mengidam. hahah mahal tak zana? bagitau price! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila.. mmg sedap.. try la makan kat situ..

      harga tu zana x berapa nak ingat sbb orang lain yg belanja.. hahaha.. tp tgk bill nampak mmg sesuai dgn tmpt & portion.. kalau dua orang makan dalam RM50 dapat la 3 menu & 2 air.. try la dear..

      Delete
  2. Semua ni kolestrol kak, ayat jeles sebenarnya ni sebab xdapat makan hahahaha....

    ReplyDelete
  3. eh ad ye kt alamanda? ke baru d bukak zana?

    ReplyDelete
  4. yum i suka makanan arab. ni dgn saba' mane lg sedap you?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi zana, yang ni lagi sedap.. tp bagi kawan zana, saba' lagi sedap.. depends pada selera masing2 la kan dear..

      Delete
  5. alamak restoren arob la..my feveret ni zanaaaaaa.................

    ReplyDelete
  6. nak kena ajak en hubby pegi nampaknya nie..

    ReplyDelete
  7. Apsal tak perasan pun masa g Alamanda? Baru eh..Bolehla try bila2 rasa nak mknn arab.

    ReplyDelete
  8. Baru kan kedai ni? saya baru nampak masa gi alamand tuhari

    ReplyDelete
  9. wah...mcm seronok je.. tapi Alamanda mcm jauh sgt..(tpi x jauh mana) hehe...
    tapi sekali sekala jejalan ke sana ape salahnya kan :)

    ReplyDelete
  10. BE kene cuba ni.. BE suka sgt makanan arab..

    ReplyDelete
  11. baru buka ekk...
    rasa cam kt beriyani kabab ke?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear.. lebih kurang dengan beriyani kebab..

      Delete
  12. Waa ummi kena cuba juga ni nanti..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum ... saya selalu pergi alamanda , tapi x pernah lak nampak restoran nih ... thanks bagi info . Nanti nak try mkn kat sana lak .

    ReplyDelete
  14. memang dalam alamanda tu ek zana..sukela sangat makan nasi arab ni.nak poie la nanti..hehe

    ReplyDelete
  15. lama dah tk gi putrajaya.
    Eh.
    cam menipu lak. bukan tetiap mggu ke gi pjaya.
    Oh. Rupanya lama tak pegi jalan2 ke pjaya. kalo g meeting tu ada la kan.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ