Tuesday, March 5, 2013

Tempahan Chocolate Fountain Daripada Blogger

Siapa yang ada merancang untuk buat majlis kahwin, pertunangan, aqiqah, birthday, housewarming, jamuan raya atau sebarang jenis majlis, mungkin boleh ambik pakej sewa Chocolate Fountain daripada rakan blogger kita, EIDA...


Sekarang ni memang tengah famous oooo Chocolate Fountain ni.. rasanya kebanyakan majlis sekarang ni ada diletakkan Chocolate Fountain di satu sudut.. jangan kata budak2 suka, yang mak bapak budak mesti suka!!


Chocolate Fountain ni boleh menjadikan sesebuah majlis tu bertambah meriah.. meriah la kan bila ramai yang hantu chocolate serbu Chocolate Fountain ni.. budak2 gerenti repeat 2-3 kali kat situ.. budak2 happy, majlis pun mesti jadi bertambah best!!


Jom review pakej sewa yang Eida tawarkan.. harga pastinya berbaloi.. 

Pakej Sewa RM150
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Kasih RM200 (50pax - 100pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
500 gram marshmallow
500 gram biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Rindu RM350 (100pax - 200pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
3 kg Chocolate
1 kg mix fruit -- strawberry & anggur
1 kg marshmallow
1 kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Sayang RM500  (200pax - 400pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
4kg Chocolate
2kg mix fruit -- strawberry & anggur
2kg marshmallow
2kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 30pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Cinta RM800  (400pax - 700pax)  **selalunya untuk wedding
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
6kg Chocolate
4kg mix fruit -- strawberry & anggur
3kg marshmallow
3kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 100pcs
100 stick donut
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Pembantu untuk menjaga booth
Simple deco mengikut tema perkahwinan

Untuk tempahan boleh melalui email Eida  : iedand23@gmail.com
Call/SMS/WhatApps  012-2334792 (Eida)


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. wah sume dh promote kt belog...nk promote gak la cf Eida ni..hihi..

    ReplyDelete
  2. ok, kalu jadi wat beday qays, kalu terasa nak sewa akk igt mu je la zana... refer utk sewa benda ni. hehehe

    ReplyDelete
  3. sedapnya kalau ada benda ni.suka gila mkn.

    ReplyDelete
  4. adoiyai terliur tgk coklat berjejeran tuuu..betul2 skrang ni ape2 majlis kalo ade candy buffet wajib ade choc fountain ni kan....abis le budak2 dok bertapa kat meja dok cicah cekelat...

    harga not bad lah....

    ReplyDelete
  5. Tenkiuuuu zanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. muah muah muahhh... ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ