Thursday, March 28, 2013

~Mata Panda~



Status FB menerangkan kenapa saya x update blog lagi sampai dah dekat pukul 11 pagi hari ni.. sangat2 mengantuk sekarang ni..  

Tapi saya happy sebab dapat jumpa keluarga mertua yang baru balik dari umrah.. seronok bila dapat mendakap serta mencium ayah & mak mertua.. bahagia bila dapat melihat adik-adik ipar sihat kembali daripada menunaikan umrah.. teruja melihat anak buah yang menanti kepulangan ayahnya yang pergi menunaikan ibadah di rumah Allah.. syukur Alhamdulillah..

Nota cinta: Mata panda pun ok apa.. daripada mata keranjang! eh?? ada kaitan?? *abaikan orang mood mengantuk ni..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Assalamualaikum zana. bestnya keluarga dah kembali ke tanah air. heee ni kerja ke tidak????

    ReplyDelete
  2. lepas ni dapat bantal harus kado tido tu sampai puas.. hahahaha.. :)
    alhamdullillah.. mil and fil selamat sampai ke tanahair lepas umrah..

    ReplyDelete
  3. panda? suka2...hihi..
    alhamdulillah selamat semuanya..doakan semoga js pun tercapai nk ke sana ye...

    ReplyDelete
  4. salam..tengs sudi follow sy :)
    Alhamdulillah smua ahli keluarga slmat smpai.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah....selamat kembali...:)
    xpe akak....nanti tdo yea....:)

    ReplyDelete
  6. family mertua zana baru balik ey? mak , atuk dan nenek saya baru nak pergi isnin depan. seronok kan tengok orang pergi umrah. hope one day, saya pun dapat jejak kaki kat tanah haram.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ