Wednesday, March 6, 2013

WordLess Wednesday - Apam Polkadot

Menu : Apam polkadot
Harga : RM15 50pcs

Jangan tempah dengan saya yer.. sebab saya pun tempah dengan orang lain.. hahaha.. hari tu order pavlova, kali ni order apam polkadot pulak dengan kawan blogger, Salmi [ SKA ].. 

Apam polkadot Sal ni gebu2.. cantik2.. beli sebab family ramai datang ke rumah last week.. semua dok puji kata sedap.. x rugi tempah.. dah la free delivery.. hehehe..

So, kalau ada yang menempah, boleh tempah dengan Sal ni yer.. 
http://salmikhairil.blogspot.com/ .. korang boleh tengok blog Sal tu then tengoklah hasil air tangan dia yer.. semuanya nampak sedap & mengiurkan...

Nota cinta : Ini bukan iklan berbayar yer.. aku buat review berdasarkan pengalaman aku sendiri.. kalau sedap, dah tentu kita review kan?? 

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. salam kenal..

    kebetulan tgah mencari apam polkadot ni..and saya follow sini yer..

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak2 zana sebab buat review untuk apam pulak...sayang zana ketat2, zana suka Sal lagi suka...Tq so much laling ;)

    ReplyDelete
  3. apam..apam...:)
    singgah pagi..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ