Wednesday, March 6, 2013

WordLess Wednesday - ADIEYZA


Adiey + Zana = Adieyza

Selalu berangan nak letak nama anak yang ada gabungan nama kami berdua.. tapi selalu jugak ingatkan diri sendiri lebih baik beri nama anak yg membawa maksud yang baik-baik daripada letak nama gabungan kami.. jadi biarlah nama ADIEYZA tu kekal menjadi trademark hanya untuk kami berdua.. :)

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~


Photobucket

7 comments:

  1. assalamualaikum zana, lovinggnya korang. suka tengok! hehe

    ReplyDelete
  2. boleh jerk nak letak nama gabung kak tapi make sure ada maksud lak hehe...

    ReplyDelete
  3. samalah nama masya pun nama pena kat blog jer hik.. hik.. hik.. gabung nama suami dgn sy...

    ReplyDelete
  4. nory pon sama...

    selalu berangan nak selit nama "zury" (zul+nory) kat nama anak nnt...

    hehehe

    ReplyDelete
  5. betul tu cari yang ada makna...nama tu stu doa...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...