Friday, March 29, 2013

Putrajaya Hot Air Balloon 2013


Jom meriahkan Karnival WOW Putrajaya 2013.. weekend ni kalau x ada rancangan nak ke mana2, boleh la singgah ke Putrajaya.. untuk yang berada di kawasan berhampiran Putrajaya, jomlah meriahkan karnival ni..

Aku yang stay Putrajaya ni pun x sure nak pergi bila.. dari office dah boleh nampak ballonn tu.. tapi x taulah bila nak jenguk kat tapak pesta tu.. kalau ada yang pergi & terserempak, boleh la kita tegur2 yer..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~





www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. Assalamualaikum. kali ni sheila tak dapat pergi :'(

    ReplyDelete
  2. Selalu teringin nak pergi Zana, tapi tak sanggup nak hadap orang ramai & jem.

    ReplyDelete
  3. smlm BE balik menghala ke hot balloon dh jam dh..blum lg weekend cuti ekolah ni..Tgk gambr jadi ler..hehe

    ReplyDelete
  4. Tak dan nak pergii. full....... ;(

    ReplyDelete
  5. nak pegi tp selalu tak dapat :(

    ReplyDelete
  6. zana dh pergi ke...js lum smpt lg...hikhik

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ