Tuesday, July 24, 2012

2 Tahun Lalu - Dilayan Bak Puteri Raja!


2 tahun yang lalu.. waktu macam sekarang ni aku tengah merasa 1 debaran yang sungguh membahagiakan.. walaupun dalam hati berdebar, tapi kegembiraan jugak yang terpancar di wajah.. itulah kenyataan bergelar pengantin.. berdebar menanti waktu bersanding tapi gembira bila dilayan bak puteri raja! 

Waktu tu, aku sentiasa ingat pesan suami, 
"x kisahlah apa yang berlaku, x kiralah apa yang orang nak cakap, yang penting hari itu adalah HARI KITA.. hari untuk kita meraikan detik cinta kita.. hari untuk kita memberitahu semua bahawa kita telah sah menjadi suami isteri.."

Normal la kalau apa yang diharapkan kadang2 tak menjadi.. apa yang diidamkan tak menjadi kenyataan.. apa yang difikirkan tak berlaku.. apa yang dihajatkan tak dapat dilaksanakan.. semua ni adat dalam melaksanakan sesuatu majlis besar terutamanya majlis perkahwinan.. kita hanya merancang, Allah yang menentukan.. 

Nota Cinta: syukur Alhamdulillah kerana kami masih sentiasa merasai mood pengantin baru!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. hehe..sama laaa..time tuh la pun nak merasa org menegelolakan kite..kasut pun org pakaikan..hehe..

    ReplyDelete
  2. happy anniversary.. moga kekal kehujung nyawa...

    ReplyDelete
  3. zana...terbaikkkkkkkkkkkkkk..kak ita like..suka-suka ayat tu,...

    ReplyDelete
  4. happy anniversary to both of u ..


    *** salam kenalan

    ReplyDelete
  5. auwww...bestnya hari2 mcm pengantin baru kan hihihihi

    ReplyDelete
  6. suka2 bila dikenang kembali...wp tlh berusia 16 thn...msh kekal utuh kini...alhamdulillah atas kurniaannya...moga zana pun sama kekal bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  7. eh warna tema kita sama plak :) bazi pon pkai kaler belacan nih masa mjls smbt menantu. Nway, semoga zana & suami bahagia hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  8. wahhh mood pengantin baru lagi ek... sweettt laa korang nie hu3

    ReplyDelete
  9. happy anniversary pengantin baru :)

    ReplyDelete
  10. rasa mcm baru semalam bersanding kan...

    ReplyDelete
  11. happy anniversarry ya..
    semoga berkekalan ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  12. happy anniversary,semoga berbahgia dan berkekalan hingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  13. zana, yani punya 2nd anny dah tak lama lagi, bulan 10 ni....diam tak diam dah masuk 2 tahun, masih banyak tentang suami yang yani sedang belajar utk terima....setiap hari kami belajar tentang diri masing-masing, sedangkan dekat 10 tahun bercouple....

    ReplyDelete
  14. Sooknyer time tu :) leh repeat kan best :p hahhaah

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ