Thursday, July 12, 2012

Fridge Magnet San Diego

Seronoknya dapat hadiah fridge magnet!! 


Fridge Magnet San Diego yang super cool!!! i likeeeeeeee...


Terima kasih boss sebab selalu ingat dekat semua staff.. x pernah lupa untuk beli ole2 untuk kami semua.. semoga boss terus dimurahkan rezeki hendaknya.. 


Jangan x tau yang kebanyakan koleksi FM aku adalah cenderahati daripada boss tu.. yang bertambah best, boss yang sorang ni memang pandai pilih FM yang cantik2 tau! 

Nota cinta: yang teruja dapat FM cantik!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. that is the most tallest FM i've ever seen.. Zana ada FM yg lg bsr drpd tu ke..? hehe

    ReplyDelete
  2. cantiknya fridge magnet tu..suka3

    ReplyDelete
  3. FM,FM ...zana si pengumpul FM ;)

    ReplyDelete
  4. serius santek zana.. bestnye.. leh wat koleksi

    ReplyDelete
  5. cantik2... untungkn boss bg hadiah ni...

    ReplyDelete
  6. Nmpak besar fm nie.. Btuah kak zana.. :)

    ReplyDelete
  7. nak juga...kak ita pun suka kumpul FM juga...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ