Wednesday, July 25, 2012

Cuti Cinta aDieyZa - Colmar Tropicale, Bukit Tinggi Pahang



Belum ada rezeki ke Jepun, dapat pakai kimono pun jadilah.. hihihi.. *fine, nampak gemuk sangat dalam gambar ni.. adoiiiiiiii

Will update later!
 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. mana tau...satu hari nati dpt g jepun bebtul. hikhik.. takde gemuk la..oke je tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada gemuk? Oke je? Betul kata kekda.. =)

      Delete
  2. Dah banyak utang entri dah ni Zana, so cepat update ;p

    Haha.

    Eh, aniberseri kita beza sehari lah.

    ReplyDelete
  3. alaaa sweetnya kak zana jijah ni.. moga bahagia selalu yer kak :)

    ReplyDelete
  4. wah!ok ar tu kak..nieyl dlu penah pakai jugak itu pun mase umah 4thn...hihi

    ReplyDelete
  5. sweet..nory pon sewa kimono mase pergi Colmar aritu...hehehe

    ReplyDelete
  6. wah....kiter pg ari tu xtry pakai pun baju tu... =)

    ReplyDelete
  7. coooommmmmeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... dah laa dua2 putih gebu dah nampak cam jepun betul dah hu3

    ReplyDelete
  8. masa pergi sana dulu pun teringin nak pakai kimono tu...tapi tak berkesempatan pula..comel la awk dgn kimono to ^_^

    ReplyDelete
  9. wow...bestnya, tingin jgk nak pegi nie..boleh review x nti sal hotel nie,
    katanya makanan mahal erk? pas2 makanan mcm xbest? ye ke?

    ReplyDelete
  10. berangan² lah dulu kan.... mmg pakai kimono ni nampak gembuk .. nyampah.. dulu masa kawin pun pakai jugak kikikikikiki... ;p

    ReplyDelete
  11. macam kat jepun la kak.. ros pergi sana pun tahun 2000.. dh lama :( best nmpak tmpt nih.. lpas pantang je lah bru leh pi..hahhaha

    ReplyDelete
  12. menariknya zana..bila lah dapat gi sini..

    ReplyDelete
  13. Bila nak langsai hutang entry ni pulak? lepas raya ? hihihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ