Monday, July 9, 2012

Fridge Magnet Putrajaya




Dah nak hampir 3 tahun kerja kat Putrajaya & dah 2 tahun setengah menetap kat Putrajaya, barulah minggu lepas terhegeh2 nak beli Fridge Magnet (FM) Putrajaya.. hihihi..





Since alamat dekat IC pun dah alamat Putrajaya, jadi rasanya agak memalukan kalau aku yang suka mengumpul koleksi FM ni tak ada FM Putrajaya.. 

Aku suka beli yang jenis lembut macam getah tu.. x sure pulak apa namanya.. tapi memang jenis lembut & magnet tu kat dalam.. jenis yang selalu orang buat FM bergambar tu.. 

Aku memang kurang suka beli FM yang jenis batu & magnet kat luar tu.. nanti jatuh, cepat pecah..  dah ada 2 FM yang retak dan ada jugak yang magnetnya tertanggal.. tapi encik adiey gigih gam mana yang retak atau tercabut tu balik tau.. hihihi.. tapi kalau orang bagi hadiah FM, aku x kisah pun jenis getah atau batu tu.. sebab bukan senang orang nak bagi FM percuma kan??

Jadi sekarang dah ada FM Putrajaya.. barulah terasa aura warga Putrajaya.. hihihi.. 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. eh.comelnye..kat mana nak beli ni? hihi

    ReplyDelete
  2. wah,cntik tu kak..yui pon suka jns lembik tu..jtuh tak rosak..

    ReplyDelete
  3. Salam Zana, selama 12 tahun dok Putrajaya..
    takde lak nak cari FM Putrajaya hehe..
    IC kene tukar Alamat Putrajaya ke Putrajaya ni
    coz dulu duduk umah lain, ni umah lain lak
    nak kene wat IC baru...

    ReplyDelete
  4. salam zana..nampak FM tu,berdesup k.atie datang.hikhik
    Minat gak kumpul2 FM,cam zana gak....dok kat perak tp FM negeri perak xdak lak:)
    Kena cari gak nih!

    ReplyDelete
  5. selalu mcm tue la
    jrng collect fm yang dekat ngan kiter
    suka yg jauh2 khen
    owh fm ai byk yg pecah taw nangesss

    ReplyDelete
  6. tgh tgu kot2 acik zana nk bg kite FM tu.. wakakakaakkaka

    ReplyDelete
  7. kat mana nak beli zana....nak juga....hik..hik...

    ReplyDelete
  8. cantik...first time tengok fm putrajaya....

    ReplyDelete
  9. Zanaaaaa... akak mau jugakkkk, kirim boleh??? Heheheh.. kawan2 sapa mau tolong aku belikan FM getah mcm ni?? Aku pun baru je nak mengumpul ni ha... dolu2 kumpul keychain tp skang dah ubah angin nak kumpul FM pulak.

    ReplyDelete
  10. katne ade jual ni? alamanda ade jual x?? nk beli gak lah...haah yg jenis batu tu mudah tertanggal & pecah....sayang je..

    ReplyDelete
  11. alamak.. Queen pun nak jugalah... boleh? boleh la.... pleaseeeeeeeeeeeee...

    ReplyDelete
  12. since sy duduk selangor, kene carik FM selangor pulak la pasni :)

    ReplyDelete
  13. Sib baik ida tak duduk Putrajaya! hiiihi~ Tapi kene beli gak ni.. Sbb dah bnyk kali sampai Putrajaya.. wakakkakakaa

    ReplyDelete
  14. Salam. Tumpang lalu..Jemput untuk luangkan masa lawati facebook: PickUr Fridge Magnet. Pelbagai jenis fridge magnet menarik dijual dengan harga yang murah untuk koleksi atau gift. Terima kasih.

    ReplyDelete
  15. Salam. Tumpang lalu..Jemput untuk luangkan masa lawati facebook: PickUr Fridge Magnet. Pelbagai jenis fridge magnet menarik dijual dengan harga yang murah untuk koleksi atau gift. Terima kasih.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ