Tuesday, July 3, 2012

Cuti Cinta Lost World of Tambun - Sunway Lost World Hotel

Cuti cinta ni hanyalah percutian biasa.. yang menjadikan ianya indah, kerana pengisiannya.. kalau cuti dekat2, tapi banyak kenangan indah yang dapat dikenang, bukankah tu lebih bermakna??


Untuk cuti kali ni, kitaorang menginap dekat Sunway Lost World Hotel di Ipoh.. 




Sebenarnya, percutian ni hasil beli promosi dekat groupon.. harga yang cukup murah & berbaloi.. dengan membayar RM258, kitaorang dapat percutian yang cukup indah untuk dikenang!!



Aku beli deal ni pun sebab ada member office yang pujuk2 beli.. dia pernah beli deal ni awal tahun hari tu.. so masa ada bukak deal ni lagi, dia beria2 suruh aku beli.. katanya, sesuai untuk cuti berdua2 kat sana..

Dengan deal ni, dapat menginap 2 hari 1 malam di Lost World Hotel beserta breakfast.. dapat jugak 2 tiket masuk ke Lost World of Tambun Theme Park.. tambah keseronokan bercuti dengan 2 tiket masuk ke Lost World Hot Spring & Spa diwaktu malam! terbaik kan??

Proses nak check in hotel sangatlah mudah & lancar.. since dah booking thru phone, so masa datang nak check in tu just tunjukkan voucher belian deal.. tapi, untuk check in dengan belian deal ni, deposit RM50 diperlukan yer.. tapi jangan risau, waktu nak check out, deposit akan dipulangkan..



Bilik agak luas untuk 2 orang.. kelengkapan bilik pun ok.. kalau nak bercuti bawak anak2 pun selesa.. 





Bilik mandi pun selesa.. suka yang jenis lutsinar ni.. hihihi! 


Untuk yang berdua, boleh main nyorok2 lagi.. hahahhaha..



So siapa2 yang cuti2 kat Ipoh, boleh jugak stay kat hotel ni.. lagipun sekitar hotel ni banyak kemudahan.. bank ada, McD ada, Giant ada, kedai runcit ada, kedai makan ada.. so kalau agak2 lapar waktu malam, seberang jalan ada McD..

Next entry, sekitar Lost World of Tambun Theme Park!


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. best gak..kalo ade rezeki ke sane bole la try stay kt sini ;)

    ReplyDelete
  2. aih! Zana, rase nak gi LWoT la ni jugak!
    hehehee~ brapa total duit kene bawak ekk? nnt kasi la cite bajet skali ekk...

    ReplyDelete
  3. bestnye... BE tak honeymoon lg dn hubby..huhu

    ReplyDelete
  4. Entry yg dinanti.. Bila la deal nk ulang lagi :(

    ReplyDelete
  5. wow manyak murah ituew pakej lol
    nasib baik jauh if not nak terjah jugak ngeee
    suker ur pink handbag tue

    ReplyDelete
  6. Oho... Zana main sorok-sorok dgn en abang ye. Mesti cari tak jumpa di balik langsir hihi...

    ReplyDelete
  7. dah lama aim nak masuk lost world of tambun.. tapi skrg harga tiket dah naik kan.. takde masa yg sesuai laaaa.. errr best tak theme park dia??

    ReplyDelete
  8. Queen pun suka beli deal yg ada kat groupon tue.. skrg ni sdg cari deal utk spa yg bagus dan murah.,. hehehe

    ReplyDelete
  9. Best otel tu napaknya. retu cam nak beli dah masa matta fair, tp cam tak fair plak. haha. apa kes nak tido otel, umah pun dokek yo..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ