Friday, July 20, 2012

Cash Out Nuffnang Earning Kali Kedua!

Semalam check masih ada 1 BE kat akaun Nuffnang tu.. aku perasan yang BE tu x menari2 pun kat blog ni sejak 4 hari lepas.. jadi memang aku rasa BE tu akan jadi ME minggu ni.. bukak akaun Nuffnang pagi tadi, tengok2 BE tu dah jadi ME.. sedihhhhhhhh..

Sekarang ni, x ada 1 BE pun menari2 kat blog aku ni... maybe sebab Nuffnang nak aku cash out duit tu sebagai hadiah hari jadi untuk diri sendiri kot.. hihihihi.. maklumlah, birthday pun x lama lagi kan, dalam 2 minggu jer lagi.. tapi, x sempat dapat pun sebelum birthday aku.. tapi maybe boleh guna duit tu untuk beli barang untuk raya kot.. tapi, tu pun macam x sempat jugak... hahahaha.. sebab hari ni baru nak cash out, ambik masa dalam sebulan.. 



So, x payah nak fikir duit tu dapat bila, aku terus cash out jer tadi.. dalam otak dah mula fikir nak beli apa.. padahal bukannya dapat banyak mana pun kan.. walaupun x banyak, aku tetap happy sebab aku blogging ni just sebab minat.. bukan sebab aku nak dapat duit.. lagipun aku ni blogger biasa jer.. follower x ramai.. entry merapu2.. so bila dapat duit sampingan ni, haruslah gembira lebih kan.. 

Aku nak guna duit tu untuk sesuatu yang boleh nampak.. kira boleh jadi kenangan "aku, blog & Nuffnang" la.. *dah macam tajuk drama la pulak..

First cash out beli kain pasang (click entry).. tu pun x hantar ke tailor lagi untuk buat baju.. jawabnya pakai baju tu masa raya haji la.. *eh, puasa bulan Ramadhan pun baru nak start dah fikir baju raya haji??? over kau!

So terima kasih la pada semua yang menjenguk blog ni.. x kiralah korang jenguk sebab memang nak baca blog aku (ni kategori blogger & follower) ataupun korang jenguk sebab "saje2" nak ambik tau kisah aku (ni kategori stalker!).. kalau x kerana kunjungan korang kat blog ni, memang aku x kan merasalah nak cash out duit Nuffnang ni.. 


Nota cinta: saya sedang menghitung hari!! lagi 3 hari adalah aDieyZa 2nd Wedding Anniversary!!! manyak sukaaaaaaaaaaa ooooo...


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. bila la nak merasa duit nuffnang ni... huhuhu...

    ReplyDelete
  2. salam..

    alhmadulillah. rezeki tu ;)

    salam ramadhan, semoga ramadhan kali ini akan memberi seribu rahmat buat kita semua.

    maaf andai ada tersalah bicara.

    ReplyDelete
  3. tahniah..salam ramadhan ye,maaf andai ada tersalah kata dr akak

    ReplyDelete
  4. Zana boleh shopping barang utk raya..syoknye...

    ReplyDelete
  5. rezeki nak masuk ramadhan :)

    ReplyDelete
  6. phewitttt..dh cash out laaa...happy anniversary in advance okayh..;D

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan zana :)..semoga doa zana termakbul untuk ramadhan kali ni yer?muah

    ReplyDelete
  8. alahai zana syoknya dpt cash out kan nuffnang..hehe

    ReplyDelete
  9. kite x merase lg duit nuffnang.. huhu
    nway, happy anniversary in advance :)

    ReplyDelete
  10. kak nanti bg fadh duit raya ea..fadh punye besday pown xlme lg je dah ni..hihi

    ReplyDelete
  11. hihi~ok ar tuh...de jgk kan..nieyl nie amount x bergerak pun asyik 5 kopang aje..hehehe~tahniah...happy anniversary :)

    ReplyDelete
  12. saya nak kumpul dulu... ada BE sedang menari2... biar lama sikit...

    selamat berpuasa dan selamat anniversary buat adieyza...

    ReplyDelete
  13. Alamk! Terlupa nak cash out.. hari tu kan ida nye nama salah.. terus terlupa.. zana selalu ingatkan dia.. hihihi!!~

    Happy 2nd Anniversary dear!! =)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki dibulan puasa :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ