Wednesday, July 25, 2012

WordLess Wednesday - Handphone Sama, Baju Berbeza!


Gambar masa majlis kahwin 2 tahun lepas.. handphone (Sony Ericsson C510) yang dalam gambar tu lah handphone yang aku guna sekarang.. hampir 3 tahun berkhidmat dengan aku.. 

Last year encik adiey belikan Sony Experia, handphone ni sorok dalam almari.. sekali handphone Experia tu hilang, cari balik handphone ni.. this month cadangnya nak tukar handphone, tapi bila dengar ada handphone yang akan di"upgrade" akan keluar bulan 10 ni, pendam dulu la hasrat nak beli.. hihihi.. 

Nota Cinta: dah macam bukan wordless jer.. hahaha..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. zana...cantiknya zana pakai tudung merah tu...tak berkelip mata noora tengok...cantikkkk*_*

    ReplyDelete
  2. Samsung Galaxy Note 2 la tuuu...

    ReplyDelete
  3. Zana..lamanya pakai HP tu ya..3 tahun.Kiranya setia ngan sony Ericsson tu.

    Klu berminat dgn pemanggang tu PM k.atie ya.

    Sgt murah RM110.00 +poslaju RM10.00=RM120 SAHAJA.

    ReplyDelete
  4. cunlah zana..!
    akak masih pakai nokia cap ayam..dh 5 tahun rsnya...
    aduss...ingat nk tukar anroid ni...InsyaAllah kalo ada rejekinya..hehe

    ReplyDelete
  5. comelnya acik zana..nal beli ipong la tu ye ;p

    ReplyDelete
  6. ala suka gmbr merah tu :) ros pakai hp nokia ayam jer.. :P

    ReplyDelete
  7. nieyl dah mcm2 jenis ho dah pakai..skrg nie pakai samsung..cume BB je x pakai lg..hihi~

    ReplyDelete
  8. eh, sempat lagi calling ye iihihih... dulu pengguna setia nokia, sekarang dah tukar samsung >_<

    ReplyDelete
  9. Ida pun bercadang nak beli yang bakal diupgrade tu.. tapi duit tak banyakkk..huhu~ Ida skrg pakai hp sony C902 selama 4tahun++ (hebat kan? ) tapi dah mula tunjuk ragam... Keypad dah tercabut.. Memory card dah tak dapat detect.. sedih!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ