Monday, July 16, 2012

Jamuan Menyambut Bulan Ramadhan

Hari ni lambat update blog.. ada majlis untuk sambut bulan Ramadhan kat office ni.. buat tahlil dan jamuan sekali.. perut kenyang!! makanan banyak sungguh!!!

Weekend hari tu berangan nak draf entry untuk hari Isnin tapi tinggal angan2 jer.. tetiba hari Sabtu hari tu, encik adiey ajak berdating kat 1 tempat.. balik dari dating terus pengsan sebab penat sangat2.. walaupun penat, tapi best sangat2.. seronok dating kat situ sebab semua ingat kitaorang baru kahwin.. hihihihi.. maklumlah, tempat tu memang selalu orang pilih untuk honeymoon.. 

Pasal dating ni tunggu next week jer lah eh.. sebabnya kitaorang dating tu pun sempena 2nd wedding anniversaru Isnin depan.. pre celebration la kiranya.. sebab nak gie dating Isnin depan dah puasa.. hihihi.. korang boleh sabar ke sampai minggu depan?? hihihi.. aku akan try la upload sekeping gambar, tu pun kat FB.. so kalau yang add aku kat FB maybe leh tengok la.. *perasan macam ramai sangat nak ambik tau aku gie mana kan?? hahahaha..

So, jap2 lagi aku up entry tentang cuti kat Tambun tu.. dah seminggu tertangguh kan.. insyaAllah tinggal 3 atau 4 entry jer lagi tentang cuti kat Tambun tu. lepas tu boleh sambung entry dating2 Sabtu lepas.. 

Aku sajikan korang dengan gambar makanan yang ada masa majlis sambut puasa pagi tadi yer.. ni stok makanan sampai petang! terbaikkkkkkk..


Lasagna yang super duper sedap!

Sambal udang & ikan bilis untuk nasi lemak..

Gambar nasi lemak lupa nak snap..

Roti canai dan mihun goreng..

 Red velvet, kek buah dan kek lapis Sarawak..


 Pencuci mulut, buah-buahan dan cupcake


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. Salam Zana..mewahnya dgn makanan.Mmg kenyang betul nih!

    ReplyDelete
  2. wah!!byk nyer makanan...tp yg paling terliur tuh lasagna tuh...aduh!nampak sedappp....pos la cnie ckit...hehehe

    ReplyDelete
  3. kat office chinta pun ada buat pagi ni..x sempat nak publish..hehehhe.sedapnya nampak udang tu

    ReplyDelete
  4. wow! manyaknye makanan, eh! ada lasagna la, leh order tak, nnt opis eMMe pun de wat potluck, huhuuh... suke la lasagna, sape bwk tu grrrrr~

    ReplyDelete
  5. kiterang buat esuk. unit akak buat ayam goreng rempah ja. malas nak buat sendiri2.. ikut unit cukup.. unit lama dulu akak biasa buat salad popcorn, unit baru, tetiba malas. hahahah...

    ReplyDelete
  6. wah...mewahnya...banyakkkknya makanan....nyum...nyum....

    ReplyDelete
  7. akak pun tengah makan2...
    jamuan sambut ramadhan...penuh perut ari nie...
    heheheeh

    ReplyDelete
  8. manyaknya menu dia...sume nampak sedap...makan..makan....dan makan lagi ;)

    ReplyDelete
  9. Kalau entri ni keluar time bulan puasa, confirm nanges ni.
    Haha.

    ReplyDelete
  10. sedapnya makanan die..hehe *asek tgk makanan je nana ni kan ;p*

    ReplyDelete
  11. wah ...nampak makanan sgt sedap dan menyelerakan....
    gegege

    ReplyDelete
  12. lasagna tu nampak sedapnya...aduhhhhhh leleh air mata,..hahaha...nyum..nyum... ni ade bulan pose bukak pose makan benda tu je kang...hehehe

    ReplyDelete
  13. sedap-sedapnya makanan tu...meriah..best-best

    ReplyDelete
  14. dap dap dappppp semua sedap...seb bek dh kenayng ni...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ