Wednesday, July 11, 2012

Tom Yam Sukhumvit Restaurant


Tomyam yang sedap! Makan semangkuk rasa nak semangkuk lagi.. yummy2!! bertambah sedap sebab masa aku gie makan kat situ, Kekda a.k.a PnStoberi belanja makan.. bertambah la yummy2!!

gambar curi dari blog Yannie
Restaurant Sukhumvit, Kampung Baru! *click blog Eida atau blog Yannie tentang restaurant ni.. blog budak comel 2 orang ni ada gambar tentang suasana kat restaurant ni, direction untuk ke situ & juga cerita tentang menu yang ada kat restaurant ni.. 


TTC Corner, bila kita nak dating2 lagi ni? makan2 kat Sekelumit (jeling2 kat Eida) ni sebelum kekda pindah dari kawasan tu.. hihihi..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. wah bestnya jumpa rakan blogger

    ReplyDelete
  2. Hihihihii.....

    *gelak ja sbb masih lagi weng... ngeee (>_<)

    ReplyDelete
  3. tom yum ni dah basi dalam perut huhuhuhuh!

    ReplyDelete
  4. kalo tak silap tomyam kt cni dbuat drp air kelapa. kedai ni dkt jer ngan rmh mil, tp lom sempat lg ke sana

    ReplyDelete
  5. sedapnyer...tp plak tempat nyer...heheh

    ReplyDelete
  6. huwaaaaa..nmpk sedap la tomyam tuh..nasib baik dh kenyang...;D

    ReplyDelete
  7. Zana jangan cakap dengan Kekda, dia weng lagi tuh! hiihhihiihi ~ Sedap nye kutuk kita! Gedikkk.... Sedapnya si sekelumit ni! =p

    ReplyDelete
  8. tom yam nie salah satu menu bulan nieyl...sebulan skali mesti de menu nie...wah!nampak sedap...buat mase nie,nieyl blm penah jumpe lg tom yam sedap...hehe~ hopefully nnt leh la mencube....:)

    ReplyDelete
  9. tomyam ni favourite ni..mesti mau pegi cuba!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ