Monday, July 2, 2012

Gambar Makanan Di Waktu Petang

Hari ni memang bz.. esok ada audit 5S dari MPC.. asyik ingat 5S ni sampaikan malam tadi termimpi2.. adoiiiiiiiiii, hazab betul!

Sebagai menghilangkan rasa penat dan membangkitkan mood di waktu petang ni, jom layan gambar masa majlis jamuan hari lahir kat office ni.. buat jamuan ni hari Jumaat lepas.. dan aku rasa Jumaat tu memang aku terlebih makan!!! sebab semua makanan sedappppppppppppp...

Fruit tart tu sungguh sedapppppppppppp... bergedil tu pun sedappppppppppppppp..

sebelum majlis bermula.. 

kuih muih memang sedap.... buah-buahan yang fresh..

mihun, mee & soto.. gambar sup lupa nak ambik.. yang pasti rasanya adalah sedap!
Sekian entry makan2 dari saya.. kalau terliur, jangan salahkan saya.. hihihi..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. semuanya nampak sedap..terutama fruit tart

    ReplyDelete
  2. Kakak lihat gambar Zana dgn kawan-kawan nampak Zana comel sangat kalau banding dgn kawan-kawan semua... pipi tu comel sangat:)

    ReplyDelete
  3. cik fadh tgah puasa ni..akak hidangkan entry makan2 plak..sobssss !

    ReplyDelete
  4. grrr..nasib baru sudah mkn..heheehheeee ~

    ReplyDelete
  5. nasib baik dh kenyang..hehehe..

    ReplyDelete
  6. haruslah terliuh zana..sodap-sodap kak ita tengok..

    ReplyDelete
  7. wah mmg nampak sedap2 belaka semua makanan tu

    ReplyDelete
  8. Haishhh.. Terliur aih.. Tp nnt dgn mkn2 ni btambah chubby la kak zana yg comel ni..hahahah..jgn marahyer :p

    ReplyDelete
  9. grrrr...zana, chinta terliur sudah...huk2

    ReplyDelete
  10. dah lama rasanya kat opis Queen ni tak buat mkn2 tau.. dah nak puasa dah nie.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ