Wednesday, July 25, 2012

Mug, Coaster & Kurma Daripada Perdana Menteri




Seperti tahun2 sebelumnya.. memang akan dapat mug dan kurma daripada Perdana Menteri (PM).. dah kata kerja kat Kementerian di bawah pimpinan PM, jadi memang akan dapatlah.. 

Tahun ni dapat awal jugak la.. dapat semalam, 4 hari puasa.. tahun lepas masuk 2 minggu puasa baru dapat.. 

 
Masuk tahun ke 3 aku dapat mug tu, gambar dekat mug masih sama.. design mug jer lain.. tahun ni dapat coaster sekali, warna pink! i like!!! paper bag pulak design masih yang sama cuma warna jer bertukar.. 


Last year punya kurma lagi sedap! apapun, syukur dengan apa yang diberikan..
 
Terima kasih PM! 

Nota Cinta: sedar x sedar, hampir 3 tahun berkhidmat sebagai penjawat awam.. bersyukur walaupun masih belum menjawat jawatan yang sesuai dengan bidang pendidikan & menggunakan kelulusan sebenar yang dimiliki..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. salam Zana..Rezeki tu,cantik cawannya:D


    Slmt berbuka puasa ptg nanti ya ..

    ReplyDelete
  2. kite pun dapat semlm..hehe
    erm, zana kelulusan ape ye..

    ReplyDelete
  3. wah rezeki... saya pun dapat kurma tapi entah sape bagi... hehe... ambik jer...
    lawo gelas tu..

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat semua itu.......

    ReplyDelete
  5. mak aih..najib dan rosmah dah ade logo sendiri..best :P

    ReplyDelete
  6. Tak aci! Asal PM tak bagi kat ida.. hihihii

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ