Monday, July 2, 2012

Jumpa Blogger - Acik Nana & Acik Yannie!!


Weekend hari tu sempat jumpa dengan 2 rakan blogger yang rapat.. seronok dapat luangkan masa bersama dari pagi hingga petang.. 


Dapat jumpa Nana yang tengah survey barang baby.. dapat jumpa Yannie yang baru balik dari treasure hunt tapi sanggup datang jumpa kami berdua..

Cerita penuh akan diupload kemudian sebab gambar dalam kamera Yannie.. biasalah, aku & Nana belum ada handphone "ehem2" macam orang tu.. hihihihi.. kamera murah, jadi sorok dalam handbag diam2.. x gitu acik Nana??

acik Nana dah buat entry dari awal gitu!! nak baca, click blog Nana!


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. Sonoknya.. Ros teringin nk jumpa, nmpak mesra ja korang semua.. Tp xtau la ros ni layak ke x.. Huhuhu :(

    ReplyDelete
  2. jom2 nnt mai jumpa ai plak na...
    x kisah camera mahai ka murah janji kuar gambaq ngeee

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya dapat jumpa blogger lain.
    saya jumpa kat alam maya je la kut..

    ReplyDelete
  4. jom jumpe blogger besar2an... hehehe...

    ReplyDelete
  5. sure seronok ..
    jumpe alam nyata nie rasa macam dah kenal lama kan

    akk pun dah lama x mai umah adieyza ..
    sihat dik ..

    ReplyDelete
  6. moga silaturrahim berkekalan...
    seronoknya...

    ReplyDelete
  7. alor comel perut acik nana

    ReplyDelete
  8. hehe suka kan jumpa kawan yg hanya dikenali dalam alam maya,.

    ReplyDelete
  9. kalau boleh semua yg kenal di alam maya ni mmg nak kenal secara dekat dan seterusnya jadi sahabat.. mmg best tau.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ