Tuesday, February 14, 2012

Bersantai Di Pantai Morib



Waktu petang dapat lepak tepi pantai sambil ditemani angin sepoi2 bahasa memang mengasyikan.. dengar bunyi deruman ombak.. tengok anak2 kecil kutip siput tepi pantai..


Leka melihat keseronokan kanak2 bermain layang2 tepi pantai.. jeling2 pasangan kekasih yang berjalan di gigi pantai.. seronok sangat...



Walaupun pantai Morib ni tak sesuai untuk bermandi manda, but still ramai pengunjung kat pantai Morib ni.. ramai jugak yang berkelah kat bawah pokok..



Kat pantai ni, aku dan encik adiey just lepak tepi pantai sambil bergambar kat kawasan pantai.. lepak tepi pantai macam pasangan baru bercinta.. hihihi.. seronok!


Nota Cinta : next entry Gold Coast Morib Resort Water Theme Park



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. lepak ditepian pantai memang sangat syok =)

    ReplyDelete
  2. Uwwahhhhhhh... bestnyeeeee.....

    ReplyDelete
  3. Akak retu balik dr Bgn Lalang tingin gak nak singgah. Tp cam malas lak. So, tak jadi. HUhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ