Wednesday, February 15, 2012

Kayuhan Mega Hot FM, Karnival WOW & Ekspo Buku Islam 2012 di Putrajaya


Bulan 2 ni banyak betul acara kat Putrajaya ni.. yang akan datang ni ada 3 acara yang bakal memeriahkan Putrajaya..
 



 
Karnival WOW Putrajaya ni memang acara tahunan.. memang meriah.. memang ramai yang datang.. kena pulak tu karnival ni dibuat pada minggu kakitangan awam dapat gaji.. lagilah ramai orang kan.. 
 
Bertambah meriah bila ada hot air balloon.. setiap tahun acara ni memang dapat tarik ramai pengunjung ke Putrajaya.. tapi tak boleh lawan Floria Putrajaya.. yang tu lagilah ramai orang.. so kalau nak tau info lanjut tentang karnival ni, singgah la ke laman web Perbadanan Putrajaya yer..
 





Ekspo Buku Islam Putrajaya ni aku baru jer tau.. nampak menarik jugak.. sebab tahun ni niat nak ke arah pembacaan berilmiah tu nampaknya makin baik.. rasa dah lama jugak x membeli buku2 yang berunsurkan bahan ilmiah.. selalunya asyik beli majalah hiburan, kecantikan dan dekorasi rumah jer..hihihi.. kantoi di situ!
 




Ada lagi 1 acara Kayuhan Mega Hot FM.. acara ni akan diadakan pada 18 Februari 2012 (Sabtu) bermula jam 7.00 malam di Presint 3.. untuk makluman lanjut, boleh la tengok kat laman web Hot FM yer.. aku x dapat banyak info sangat pasal acara ni, cuma dengar kat radio jer..

So, kalau ada yang tak tau nak ke mana hujung2 minggu tu, maybe boleh datang Putrajaya.. lepas berkarnival, boleh la bergambar2 ke.. kalau nak jumpa aku pun boleh.. eh?? perasan ada orang nak jumpa ko la kan cik zana oiiiiiii.. 

Nota Cinta: aku namanya jer duduk Putrajaya, tapi bergambar sekitar Putrajaya xde pun.. nak cari masa untuk berphotoshoot di Putrajaya la..ada yang nak join?? huhuhu..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. lama x layan hotfm..skang layan era plop sebab Johan =)

    ReplyDelete
  2. Bila sebut je shoot shoot ni, terus gedik ni sampai! hihihihi

    ReplyDelete
  3. salma Zana..klu dapat g Expo Buku Islam tu,alangkah bestnya tp jauhhhhh la pulak!
    Ala romantisnya gambar kat bawah ni..semoga sentiasa berbahgia ya zana..Aminnn

    ReplyDelete
  4. wah meriah gitu on februari kan...nmpk nk kena terjah jugak la kat sini nti...hehe

    ***kalau sudi jom kita jumpa...hehe

    ReplyDelete
  5. lama dah tak jejak putrajaya.. last masa mintak tukar ari tu... meriah sokmo putrajaya ni erk...

    ReplyDelete
  6. Kalau Putrajaya tu dekat, dah lama dah zwan pi sana nk mintak autograf KakZana.. HAHA

    ReplyDelete
  7. lama benar x join event2 gini
    best gak if leh terjah khen

    ReplyDelete
  8. nak naik belon udara tue.. teringin sangat... baper rm ek??

    ReplyDelete
  9. hehe..same la kte kak..
    kte yg duk ptrjya ni pun xde bgambar gak..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ