Monday, February 27, 2012

Entry Tanpa Gambar


Kelam kabut nak pergi kerja sampai terlupa nak bawak kamera.. macam mana nak update entry tapi gambar tak ada?? 

Tak best la nak cerita tapi gambar tak ada.. perasaan tak best macam:

-macam makan nasi tapi tanpa lauk.. 
-macam gie shopping complex tapi tak shopping..
-macam mandi tapi tak basah..
-macam pergi kenduri kahwin tapi tak bawak hadiah..
-macam pergi bercuti tapi tak beli fridge magnet..
-macam bukak dashboard tapi tengok tak ada orang komen.. hahahaha..

So hari ni x de modal nak bercerita la.. boleh??

Nota Cinta: best ke kalau entry tak ada gambar? entry tak ada gambar tak best macam ............................ (sila isi tempat kosong).. hihihi

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

3 comments:

  1. salam Zana..betul tu,klu citer tanpa gambar..mmg xpuashatikan..hihi
    Selamamt bekeje!

    ReplyDelete
  2. entry tak ada gambar tak best macam .. sehari tak baca blog zana!! eh eh? *blushing* hihihi

    ReplyDelete
  3. biler ader gambar rasa menarik je entry ...kalau tak buh gambar tu cam kosong jer

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ