Tuesday, February 21, 2012

Drama Apa Celop vs Merlin Season 4


Semalam berlaku keadaan kecelaruan remote kat rumah ni.. aku & encik adiey nak tengok cerita Merlin kat Astro.. tapi dalam masa yang sama, aku nak tengok juga drama bersiri terbaru kat tv3, Apa Celop.. drama tu nampak macam boleh membuatkan urat saraf ketawa kita bergerak dengan aktifnya.. lagipun, adik ipar aku ada berlakon dalam salah 1 episod dalam drama tu.. tu yang nak follow drama Apa Celop tu..



2,2 rancangan ditayangkan pada waktu yang sama, 9 malam.. tu yang remote tv malam tadi macam kucar kacir cikit.. kejap Astro, kejap tv3.. tapi malam tadi lebih kepada layan drama Merlin jer.. waktu iklan baru bukak tv3, tapi tv3 pun tengah iklan.. hampeh betol.. 


Mula2 aku macam nak layan drama Apa Celop tu kat dalam bilik, tapi malas nak tengok tv sorang2 dalam bilik (padahal penakut walaupun tu bukan cerita hantu).. hahahaha..xpe, malam nanti nak tengok kat Tonton.com jer drama Apa Celop tu..

Kecelaruan remote ni selalu jugak berlaku kat rumah ni.. semuanya sebab isteri x suka tengok tv sorang2.. kalau suka tengok tv sorang2, boleh la sorang tengok kat ruang tamu, sorang lagi tengok kat bilik kan.. kalau cerita drama kelakar pun x nak tengok tv sorang2, apatah lagi drama2 seram.. lagi takut!! isteri siapalah tu kan.. hihihi..

Nota Cinta: siapa yang layan drama bersiri Merlin atau Apa Celop?

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. best anum pun layan apa celop...
    gelak je

    ReplyDelete
  2. ala camner hjr leh ketinggalan cite ni... huhu... :)

    ReplyDelete
  3. Dua dua ida tak tengok.. HAHA!! Tapi kat rumah memang berlaku kekalutan remote ni.. Tapi ida salu je mengalah sebab bila hubby bagi tgok tv kat depan, dia g tengok tv kat dalam bilik, ida tengok sorang sorang? Memang tak kan lah!! Kita sama..hehe.. terus ida mengalah bagi remote kat hubby.. Dia pun pandai je kenekan kita!! Hampehhhh~~ hihhihi

    ReplyDelete
  4. semalam layan anak2 je dalam bilik.. ingat nak tengok juge ape celopp tapi lupe

    ReplyDelete
  5. sy layan merlin... tp bengang ngan astro... tiap mlm minggu mesti tunggu merlin yg bersiaran back to back.. dr kul 11pm-12am,12am-1am...

    Setelah sebulan lbh mengikuti merlin kat saluran 702, dia still ulang lg episode yg sama... tension ny... dh lah menunggu sampai tgh mlm.. bile start, tgk2 dia ulang yg sblm ni pny episod rupanya...

    ReplyDelete
  6. Wah ros pun tgk gak smlm.. En.asben smpai tergelak.. Hahaha.. Tapi dekat2 nak abis kita org masuk bilik doh..hahaha :p

    ReplyDelete
  7. of cos saye pilih merlin..tengok dr season 1 lg..
    sekarang even dah tengok kat astro (ari isnin, 9.00 pm) tp still nak tengok kat tv3 (ahad, 10 pm)..

    ReplyDelete
  8. tengok merlin!! tp tak tgk kat astro..tadek astro..huhu

    ReplyDelete
  9. Ha haaaa.. kelakarkan cite APA CELOP tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. js sefamili suka tengok merlin setakat ni blm miss lagi...hehe.
      celop blm smpt layan lagi...tp bila tengok iklan dia cam best jugak kan...hihi

      Delete
  10. MErlin kt tv3 kan latest season..dan awal sikit dari yag ditayangkan dekat astro tu tul tak...so leh je tgk ape celop tu...ari ahad tgk merlin kt tv3...ari isnin tgk ape celop juga kt tv3...astro kan suka ulang2 so bila2 masa leh tgk huhu.

    ReplyDelete
  11. zana .eka tgk apa celop smlm mcm hantu bonceng je.tp tu baru 1st episod kan

    ReplyDelete
  12. salam zana.selamat mlm.Klu k.atie layan apa celop dulu sbb citer MERLIN ada ulangannya nanti gak :D

    ReplyDelete
  13. fadh pown peminat tegar MERLIN ! hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ