Thursday, February 23, 2012

Kursus Di Bukit Tinggi - Berjauhan Sebentar


Minggu depan bakal berjauhan sebentar dengan encik adiey.. kena hadir kursus 5S dekat Bukit Tinggi selama 3 hari.. 

Gambar sekadar hiasan
Ni kali ke 3 kot berjauhan dengan encik adiey kerana kursus.. paling lama dulu 8 hari.. so rasanya kali ni x ada masalah sangat.. cuma biasalah, nak tido tu maybe payah cikit.. adatlah tu kan...

Masa bagitau tentang kursus ni kat encik adiey dia kata macam x adil.. pelik gak nape x adil, rupanya sebab lokasi aku berkursus tu.. sebabnya kitaorang ada cadangan nak ke Bukit Tinggi sama2 bulan 7 nanti.. sebab masing2 x pernha pergi Bukit Tinggi.. so bila aku dapat pergi sana dulu, kira macam x adil la bagi dia.. hihihi..

Tapi aku gie sana bukan berjalan2.. nak gie kursus jer.. so encik adiey x perlulah nak jeles lebih2 yer.. nanti kita gie sama2 ok! eh, macamlah encik adiey baca entry ni kan.. hihihi..

Nota Cinta: kadang2 berjauhan sekejap ni boleh kembalikan memori zaman rindu merindu masa tengah hot bercinta dulu... hihihi

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. Assalamualaikum. call la slalu bila berjauhan. hehe. so tak rindu rinduan. :)

    ReplyDelete
  2. syoknyer leh terjah sana
    jgn gelak if ai cakap ai x pernah gi bukit tinggi lagi pong

    ReplyDelete
  3. fadh mggu depan 3,4 & 5 mac nak g bukit fraser ;)akak g bpe hb ?

    ReplyDelete
  4. betul tu zana. sekali sekala kena jauh sbb ada kursus mmg buat selalu terpikir psl en somi kan? hihi

    ReplyDelete
  5. bestnya..sesuai untuk ambik gambar yg cantik2 kat situ tapi dah tak sejuk kat situ..

    ReplyDelete
  6. pasti rindu rinduan kan...hehe

    mmg best kalau dpt berdua...

    ReplyDelete
  7. btol zana, bile berjauhan, mula la rindu2an... time malam la yg seksa skit.. coz kite dah biasa tido berdua, tiba sowang2.. takot la...heee~

    ReplyDelete
  8. hihi.. Takpe zana pergi dulu boleh riki riki mana yg patut kan? kan? Hubby ida ajak pergi lagi bulan 6 nnti... best sangat ler tu! =p

    ReplyDelete
  9. wah kemain 5S kursus kat bukit tinggi..
    nk g jgk..hihi ( tp bhg ain xde pun)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ