Wednesday, February 8, 2012

aDiey aDieyZa Birthday GA - Penyertaan dan Keputusan

Terima kasih pada semua yang sudi join aDiey aDieyZa Birthday GA yang aku buat.. tersipu2 malu encik adiey masa baca komen2 dari peserta GA.. dia kata semua pemenang sebab semua bagi komen best2.. hihihihi..

Hari tu aku bagitau nak umumkan keputusan pemenang sebelum 1 Februari.. tapi memandangkan masa tu mood bercuti dan mood blogging tengah hanyut jauh ke laut, maka keputusan tu terpaksa ditangguh sekejap.. insyaAllah sebelum 16 Februari 2012 ni aku akan umumkan pemenangnya yer..

Nota Cinta: seronok buat GA ni! rasa nak buat selalu la pulak.. hihihi..


Photobucket

2 comments:

  1. zana silap ekk...smpi terlupa bkn 14 jan la..dh lepas tu...mesti 14 feb kan...hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...