Friday, February 17, 2012

SILA BELI DEAL GOLD COAST MORIB RESORT NI!!!






Saya dengan ini mencadangkan kepada anda untuk membeli deal bercuti di Gold Coast Morib Resort ni.. 

Kenapa saya cadangkan?? sebab saya dah rasa pengalaman best bercuti di sana.. kalau x percaya, sila rujuk balik semua entry Cuti Gold Coast Morib Resort saya.. 

Jangan lepaskan peluang best ni!! percutian budget yang best.. rugi kalau x mencuba menginap di sana.. 

Nota Cinta: kalau buat gathering kat situ pun best.. tetiba nak plan gathering kat situ pulak.. hihihihi..

Nota tambahan : sebagai excited nak cerita, lupa pulak nak bagi link untuk yang nak beli deal ni.. pada yang berminat, click link ni ok!

Deal Gold Coast Morib


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. Ala.. nak jugak!! tapi tak gaji lagik.. duit nak ke arah lain ni.. hihiihhii... *swipe lah!!* HAHHAHA

    ReplyDelete
  2. nak pegiii... tp nya cam susah la...deal ni utk bln bape...nak kene buka ni.kalu valid sampai hujung thn ni boleh la pegi

    ReplyDelete
  3. Zana beli lagi ke deal ni??
    Akak da tak bleh selit dah..penuh smpai December da perancangan. Cukup dah plan utk thn ni, kena simpan duit utk cuti2 2013 plak. Huhu

    ReplyDelete
  4. Bestnya... kalau dia tulis for 2 tapi kalau sumbat 5 orang (+ anak2).. ok tak ek..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ