Tuesday, February 14, 2012

Bunga SSF Home Deco


Semalam tengah belek2 album lama, terjumpa gambar masa beli bunga untuk persiapan kahwin.. tetiba rasa rindu pada kesibukan membuat persiapan kahwin.. hihihi..


Gambar tu masa dekat kedai SSF Home Deco cawangan KL.. tu lah kali pertama aku masuk situ.. sampai hari ni x pernah lagi ke kedai tu.. suka sangat dekorasi dan produk kat kedai SSF.. tapi kebanyakannya harga kat situ memang mahal cikit la kan..


Sekarang ni, kalau nak beli bunga, tu yang aku terjah Kedai Romantika jer.. lebih murah dari kedai SSF tu.. lagipun kedai SSF tu jauh cikit, Romantika tu ada kat Kajang jer..

Tapi kan, baru2 ni ada akak kat office ni bagitau ada kedai yang jual barangan lebih kurang dengan Kedai Romantika tapi menawarkan harga yang lebih murah.. nama kedai tu Kaison Home Fashion, terletak dekat KL Festival Mall..

Aku try google tentang kedai Kaison ni, jumpa lak review dari rakan blogger, Nana aka NANA+AMRUL=DAMIA..


Nana ada review tentang kedai Kaison ni.. dia kata harga kat situ lagi murah dari Romantika dan KK.. geram jer tengok gambar2 bunga kat kedai Kaison dari blog Nana tu.. nampaknya kena cuci2 mata & cuci2 wallet ke sana 1 hari nanti.. hihihi.. 

Kalau korang nak tengok banyak lagi gambar hiasan yang cantik2 kat kedai Kaison tu, boleh la terjah blog Nana tu.. kalau rambang mata, jangan salahkan aku k.. hihihi

Nota Cinta: untung bila rakan blogger selalu buat review tentang tempat shopping, makan & percutian yang menarik kan.. sharing is caring!




Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Comelnya Zana dulu! Dulu comel, skrg comel.. Patut adiey kenan!! hehehe~~ Ida dulu pun nk kahwin sibuk shopping sini... Dekat ngan office. hihi

    ReplyDelete
  2. nasib la jauh..kalau tak dah serbu dah beli bunga untuk persiapan kawen ni..huhuhu

    ReplyDelete
  3. fara suka msuk SSF ni.. tapi harganya mahal. suka tgk je la hikhiks.
    suka tgk muka zana.. menten kiut je. eh, jgn kembang sgt ye hihihi ;)

    ReplyDelete
  4. sounds interesting.. BE dh lah giler bende2 yg mcm tu.. tentu hubby BE suka.. (^_^)..

    ReplyDelete
  5. kat melaka pun ada ssf..
    mmg rambang lah bijikk mata tgk bunga!

    masa kawin dulu pun rajin g ssf.

    skg semua bunga tuh dlm store. :)

    ReplyDelete
  6. kaison bunga2 dia mmg cantik/walau artificial tp nampak cam yg betul

    ReplyDelete
  7. dah lama x gi kedai bunga...huhuuhhu..

    ReplyDelete
  8. Setuju ngan Errah. Kat sabah xde SSF. Kaison je tempat yang wajib pegi bila masuk shopping complex..

    ReplyDelete
  9. Zana, Kaison Home Fashion tuh tmpt favourite ily tuh. KL Festival tuh dkt sgt dgn rumah. Kalu singgah, roger laa :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ