Friday, February 10, 2012

Gold Coast Morib Resort - Intro


Dah seminggu lebih balik dari bercuti di Gold Coast Morib, tapi entry tentangnya masih belum dibuat.. sorry yer.. banyak emel dan sms dari kawan2 tentang Gold Coast Morib ni.. nampaknya ramai yang bercadang nak bercuti ke sana.. kebanyakannya dah berkahwin & ada anak kecil.. 
 
 
Aku memang cadangkan diaorang pergi situ untuk bawak anak2 bercuti.. syok! diaorang boleh main theme park dari pagi sampai petang dan selagi belum check out untuk balik.. syok habis!!! nak lagi best, pergi weekdays.. masa aku gie hari tu, xpayah beratur langsung untuk main semua theme park! hanya ada beberapa keluarga jer yang bercuti kat situ.. 
 
Untuk yang dah kahwin, boleh la feeling2 honeymoon lagi.. studio suite dia best! tambah best bila ada private jacuzzi.. bertambah romantik u!!!!! 
 



InsyaAllah aku akan publish cerita tentang Gold Coast Morib tu dalam masa terdekat.. walaupun tu hanyalah percutian santai, namun tetap best!!!

Nota Cinta: seronok bila kita pergi satu2 tempat then ramai yang tanya info tentang tempat tu..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

22 comments:

  1. wah2..hari tu sy pg jugakkk..tp penuh gler org..soo end up pg pantai die je..hehe

    ReplyDelete
  2. best specially budak-budak ler sebab ada theme park kan?

    ReplyDelete
  3. saya dapat merasa sebab ada kursus jbtan kat sini.memang the bestlah ada jakuzi sekali.tapii xpuas sebab dtg pun sebab kursus.masa nak berjakuzi kurang.hehehe

    ReplyDelete
  4. Cepatan.... *plan nk bawak family ke sini*

    ReplyDelete
  5. part jakuzzi tu best ! auwwwww...hihi

    ReplyDelete
  6. lama tnggu entry gold coast zana ni tau.. hihihi. cepat update lagi ye ^^

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaaaaa! ada jakuzi nak mandi jugak!!

    ReplyDelete
  8. Tak sabaq nk baca cerita lebih lanjut tentang percutian Kak Zana kt Morib tu.. HEHE

    ReplyDelete
  9. walau dekat tp masih blm sampai lg ke sini.. hehehe

    ReplyDelete
  10. mcm best je tmpt ni...cer citer gak lg manalah tau lepas ni js blh g sana jugak...hehe

    ReplyDelete
  11. ada terbaca kat satu blogtu.. memang bestler.... lagipun dekatjerkan tak ler penat ngat lepaih habis cutikan.... tungggu...

    ReplyDelete
  12. salam zana..lama tak singgah...kawan kak ita pun cakap best tempat ne...nanti kak ita pun nak ke sana juga lah..he..he

    ReplyDelete
  13. ngee..dkt je ngan umah zira ni..kuikuikui

    ReplyDelete
  14. Leh thn mahal gak situ. Adoi... tak bleh ni..kehendak..kehendak... hahaa *refer entry terbaru kat blog akak* Hahahahah (T______T)

    ReplyDelete
  15. salam zana..aritu adik k.atie pon g bercuti ke sini gak .best katanya :D

    ReplyDelete
  16. Seronoknya Zana.. berlibur-liburan....

    Ingatkan kat Australia je ada Gold Coast.. rupanya kat Malaysia pun ada juga...:)

    ReplyDelete
  17. Wahhh x sbr tunggu part seterusnya

    Btw
    Salam knl
    Singgah n follow sini

    ReplyDelete
  18. waaa....bestnye holiday...citer la lagi..nak baca....huhu

    ReplyDelete
  19. macam best, rugi pulak tak beli voucher hari tu.. ada lagik x rasanya akan datang?

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ