Tuesday, February 14, 2012

Gold Coast Morib Resort - Studio Suite

Promosi deal untuk percutian di Gold Coast Morib Resort ni membolehkan aku menginap di bilik jenis Studio Suite.. urusan check in dengan menggunakan deal ni sama macam check in biasa.. cuma since beli promosi melalui deal, jadi kena tunjukkan nombor siri voucher yang kita terima lepas beli deal tu.. memang mudah!

On the way nak pergi check in, berharap sangat dapat bilik menghadap water theme park.. risau kalau dapat bilik menghadap jalan raya atau bangunan resort.. hihihi.. masuk jer bilik, suka sangat sebab memang studio suite tu menghadap water theme park..

Lepas letak jer barang, haruslah posing dalam bilik kan.. 

Studio suite yang kitaorang dapat ni bagi 2 single bed.. tapi malam haruslah cantumkan jadi 1 kan.. hihihi..


Kemudahan dalam bilik memang memuaskan hati.. siaran tv ok, fridge, aircond, kipas dan peti besi berfungsi dengan baik.. tambah best bila ada balkoni yang cukup selesa untuk lepak2 & bersantai..



View dari bilik ni sangat best.. boleh lepak2 sambil tengok orang mandi manda.. boleh borak berdua di tengah malam dengan ditemani bunyi ombak dan angin sepoi2 bahasa..


Ada tingkap comel antara katil dan bilik mandi.. boleh jenguk pasangan masa tengah mandi?? hihihi..



Part yang paling best, ada private jacuzzi!!! memang syokkkkkk... dah lama x berjacuzzi bersama encik adiey... hihihi.. last rasanya kat D'Aura Spa bulan 11 tahun lepas.. haruslah seronok kan bila bilik tu ada jacuzzi.. feeling2 romantis makin menjadi2 la kan... hihihi (gelak nakal!!)


Secara keseluruhannya, memang studio suite di resort ni memuaskan hati.. kemudahan, design dan dekorasi sangat menarik serta cantik.. kebersihan resort ni memang boleh dipuji.. memang rasa berbaloi stay kat resort ni..


Nota Cinta : next entry, sekitar pantai morib dan makan2..

- sambil2 baca entry ni, boleh tolong like gambar anak buah saya x? tolong like gambar melalui link kat bawah ni yer.. TQ semua!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=128386253979494&set=a.128005964017523.29275.100004243603738&type=3&theater



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

20 comments:

  1. wahh..cam best jer..kalau ska dapat lak tempat cam tu mesti perasaan ngada2 romantik tu makin menjadi2...hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik gak kan bilik die...posing tak hengat kan..hehe

    ReplyDelete
  3. cantik gak bilik dia.. eh, kalu fara xtnggu mlm.. smp je trus smbung katil jadi 1! heheh *gelak gatal kikiki ;p*

    ReplyDelete
  4. cantiknya tmpt ni//bila la errah nak jalan2 mcm ni

    ReplyDelete
  5. Kompem tidoq kat bilik tu and rasa xmo bangun2 dah kan? kan? HEHE

    ReplyDelete
  6. waaaa...blh romentik2 gituuuuuuuuu

    ReplyDelete
  7. bestnyer ! nnt ade rezeki bole la cube2 bercuti kt sini ;)

    ReplyDelete
  8. suka.... nak gak pergi. dah bagi cadangan ngan husband macam ok gak kot...
    nanti cerita lagi ok....

    ReplyDelete
  9. wah...mmg cantik, mmg akan feeling lomantis..tp yg lg best tu, mesti la jakuzi kan :)

    ReplyDelete
  10. beshnyaaa.. blh romantik2 :)
    errmm zana dpt vocuher deal tu berapa.. i mean harga mmg jauh beza ke camne? x pnh try..huhu

    ReplyDelete
  11. wah cm nk pergi jek..bpe kos nk menginap kat sini?

    ReplyDelete
  12. adieyza... guna milk a deal yer? dpt brape rm?
    akak ada try agoda, x lah murah sgt,
    planning nk ke sana gak bw anak2 yg suka main air...
    dakcik: jom kita g sekali nak x?

    ReplyDelete
  13. hee aduii memang bestt bilik dia.. last g bilik yng ada jakuzzi masa g nexus karambunai and promenade kk..huhuhu lepas tu bilik dh takdok jakuzzi dah

    ReplyDelete
  14. hai darling...kita pon baru pergi under streetdeal punya kupon..hehehe..tapi lom buat entry..tapi memang bestkan..hehehe....kita dapat bilik yg leh nampak view laut..hehehe...

    ReplyDelete
  15. cuti sekolah bulan mei ari tu akak bercuti kat sini...bilik macam ni la nginap..memang bes..petangnya tengok sunset...hui...seronok dik nun...:)

    ReplyDelete
  16. lum kesampaian nak ke sana...hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ