Monday, February 13, 2012

Mari Mengundi - Polls Baru!!

Dah dekat 2 bulan x update polls baru kat nuffnang tu.. so hari ni buat polls baru.. siapa yang singgah blog ni, jemputlah mengundi yer.. hihihi.. dah macam kempen pilihan raya lak.. 
 
 








 Nota cinta: masih belum dapat BE baru di tahun 2012.. nuffnang, saya nak BE baru boleh??

4 comments:

  1. Lupa lagi nak buat Polls!! hihihi. Esok la create polls.. Ida dah jawab! =)

    ReplyDelete
  2. salam zana...rajennnn letak poll tu.K.atie pon lom dpt2 lagi BE br...camna nk dpt BE bw pon jarang :(

    ReplyDelete
  3. camana nak buat polls tu..errah tak pernah tkr pon..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...