Monday, February 13, 2012

Mari Mengundi - Polls Baru!!

Dah dekat 2 bulan x update polls baru kat nuffnang tu.. so hari ni buat polls baru.. siapa yang singgah blog ni, jemputlah mengundi yer.. hihihi.. dah macam kempen pilihan raya lak.. 
 
 








 Nota cinta: masih belum dapat BE baru di tahun 2012.. nuffnang, saya nak BE baru boleh??
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. Lupa lagi nak buat Polls!! hihihi. Esok la create polls.. Ida dah jawab! =)

    ReplyDelete
  2. salam zana...rajennnn letak poll tu.K.atie pon lom dpt2 lagi BE br...camna nk dpt BE bw pon jarang :(

    ReplyDelete
  3. camana nak buat polls tu..errah tak pernah tkr pon..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ