Thursday, February 9, 2012

WuuhuuOnline.com - Majalah On9 Yang Menarik!

Hobi baru aku sekarang.. baca majalah on9 dekat laman web WuuhuuOnline.com..
Setakat ni ada 3 majalah kat website tu.. My Femag, Wuuhuu E-Comic dan ENF..
 


 
tapi hati ni paling suka majalah My Femag.. macam2 informasi ada kat situ.. isu2 terbaru dan tips2 menarik pun banyak dalam majalah tu.. maklumat produk2 yang bagus dan terbaru kat pasaran pun ada dalam majalah ni.. kalau rasa2 bosan x tau nak update apa, boleh la share article dalam majalah tu.. cool kan??
 


 


 
Majalah ENF pun best.. banyak pasal artis.. so banyak jugak la gosip2 best tentang artis dalam majalah tu.. memang menarik!
 



 
Kalau korang tengah sedih or bosan, try la baca E-Comic.. boleh buat urat ketawa korang berfungsi dengan baik.. hihihi..




Nota Cinta: best bila baca majalah on9 ni.. sebab jimat duit.. hihihi..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. Jom singgah blog saya kalau nak tahu lenih lanjut tentang produk kesihatan dan tambah pendapatan

    ReplyDelete
  2. tq share..yana dah baca tdi..gelak2 baca komik dia..hahah sengal..

    ReplyDelete
  3. errrr bkn hobi utk baca majalah... hehehe

    ReplyDelete
  4. zana, thanks for sharing. so cool! ;) jimat sgt2 duit.hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ