Wednesday, February 22, 2012

WordLess Wednesday - Profile Picture Di Facebook


FB Encik Adiey


FB Zana

Kami suami isteri suka guna profile picture yang sama!

Nota Cinta: Korang pulak macamne? suka yang sama atau yang berbeza?


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Tak bleh suka memana... pasangan ku itew tiyada FB. Hahahahah (-_-")

    ReplyDelete
  2. Sweet... Hubby wat bisnes, jd gmbr dia tntulah gmbr yg dia bisnes tu..hahhaha.. :)

    ReplyDelete
  3. tak b'peluang lagi sebab belum ada suami..hehe..but anyway...so sweet (",)

    ReplyDelete
  4. mcm ayu satu akaun sahaja hehehehe xperlu nk sama or lain2.sb sentiasa sama saja sb satu akaun 2 jiwa kihkihkih

    ReplyDelete
  5. huhu..jd dh tak aktif cam dulu...encek hemsem js plak takde fb..

    ReplyDelete
  6. Hubby ida tak pernah tukar pic.. Dari mula sampai skrg, itu jela pic dia.. hahahaha!! Ida je yg suka bertukar tukar pic.. Jadiknya, berbeza kami berdua.. hiihhihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ