Wednesday, February 15, 2012

Persamaan. Sila Teka. Dapat Hadiah.






Apa persamaan 2 gambar ni?? sape teka paling cepat, tepat & paling banyak persamaan dapat hadiah.. boleh?? 

Nota cinta: saya makin boooooolat la kan.. gambar kanan adalah gambar terbaru, gambar kiri masa minggu pertama kahwin (tengah honeymoon masa tu yoooo).. tetiba tengok balik entry gie first honeymoon, dengan inai di jari.. aawwwww, mengimbas kenangan lama la pulak..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

26 comments:

  1. Pic di tepi laut, memakai tudung selempang ke belakang, pakai selipar, seluar kaler hitam, pic berdiri, dress merah + hitam

    ReplyDelete
  2. selipar,seluar,cardigan sama pattern,tudung sama cara pakai,muka konfem sama,pastu duadua pic amik kat tepi laut=D

    ReplyDelete
  3. rasanya pantai, selipar dan tudung kot..he..he..
    eh ada lagi tangan 1 kat belakang dan senyuman tetap sama hak..hak..hak

    ReplyDelete
  4. pantai yg sama, selipar yg sama, tuan yg sama, seluar yg sama, baju ala2 sama tp colour lain2, cara pakai tudung sama, berat badan pon sama ni....hehe....

    ReplyDelete
  5. Bismillahirahmanirrahim..

    Nk try ni..

    1) Jenis pakaian - Pakai cardigan..
    2) Posing kat tepi pantai gak...
    3) Dua2 pic langit cerah...
    4) Gune selipar yg sama..
    5) Seluar pun sama jugak kot...
    6) Gaya pemakaian tudung yg sama..
    7) kekal comel...

    ReplyDelete
  6. design baju sama, sandal sama dan seluar sama

    ReplyDelete
  7. selipar, tudung, blouse, cardigan, pantai, seluar...lokasi tarikh n masa yg sama...hahaha

    ReplyDelete
  8. just nak try la join zana...

    tempat adalah sama sbb kawasan pantai,
    fesyen baju hampir serupa,
    pakai cardigan black,
    seluar sama warna black,
    keduanya pakai selipar,
    bertudung ala selimpang
    cuaca pun cam panas xpanas jer..

    ReplyDelete
  9. 1. pantai yg sama
    2. seluar sama warna hitam
    3. sandal yg sama
    4. tudung x tau sama ke x
    5. blouse ala2 cume tone warna tu lain sket...

    hehehehe... saje je cuba (nkh)

    ReplyDelete
  10. Gmbar amek tepi pantai, suar hitam, Pakai selipar tu sama kot.. Kecik comel..

    ReplyDelete
  11. aslkm...banyak persamaan wooo...

    -posing sama, selipar sama, patern baju sama, tudung sama....posing kat tepi pantai, senyuman sama, sandang handbag kat sebelah tangan yang sama....haaaa...banyak tak??

    =) peace

    ReplyDelete
  12. Alamak! Dah terlambat dah ni.. boleh teka lagi ke? Gasak!! hihi


    Ida teka, tudung sama, seluar sama, selipar sama.inner warna sama..zana juga berada di kawasan pantai untuk both pic tu..style baju pun sama.. hehehhhe.... Yang penting, senyuman zana still sama... =)

    ReplyDelete
  13. 1.b'gambo tepi pantai...
    2.pakai baju yg ikat dada...hahaha...sori2 xtau nk sebut ape...
    3.pakai sandal biasa
    4.baju n sluar kaler hitam
    5.senyuman same...memandai je i nie...

    ReplyDelete
  14. Baju pon cam design yg sama & senyuman manis yg masih ttp sama :D

    ReplyDelete
  15. tempat, orang yang sedang berposing, selipar. hehehe

    ReplyDelete
  16. persamaan gambar:
    1. lokasi...kat pantai tapi mungkin tempat snap gambar tu je laen
    2. slipper sama tu...tahan lasak kot sliper tu..
    3. dua2 gambar pakai cardi..mungkin zana memang cardi lover
    4. cuaca hari tu dua2 baek xda ujan ribut apa
    5. dua2 tu modelnya zana...hahahaha

    mesti g sana teringat kenangan honeymoon kan..

    ReplyDelete
  17. tempat yg sma, tudung yg sama, warna baju n seluar yg sama, selipar pon sama jgk..

    ReplyDelete
  18. nak teka!!!

    1) amek gambar due2 kat pantai
    2) seluar sama
    3) selipar sama
    4) tudung sama
    5) photographer nye orang yang same..hehe

    betul tak betul tak..hehe

    ReplyDelete
  19. suar sama, selipar sama, jenis baju sama, pantai sama...orang yang sama:)

    ReplyDelete
  20. pakai selipar dan seluar yang sama. eh baru perasan! cincin yang sama...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ