Monday, February 20, 2012

Fridge Magnet Adieyza Lagi

Kalau dah namanya peminat fridge magnet, semua bentuk fridge magnet nak dibeli kan.. kali ni nak share tentang fridge magnet yang baru aku tempah dari blogger kreatif Mal Kraf Malinja..



Fridge magnet kali ni jenis fabric dan alphabet button.. aku just bagitau nak letak perkataan apa kat atas fabric tu.. since warna untuk huruf2 tu bergantung pada stok so aku x dapat pilih warna untuk wording ADIEYZA.. tapi apapun, hasilnya tetap cantik! kombinasi warna pun catik..




Kak Mal siapkan tempahan tu dalam tempoh masa yang singkat.. good job Kak Mal!! so pada sesiapa yang berminat untuk beli kraftangan comel2 dari Kak Mal, jenguk la blog Kak Mal yer.. dia sangat friendly & pantas dalam buat tempahan..




Nota Cinta: suka orang yang kreatif dan suka hasil kraftangan yang cute2!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. fm nama?kreatifnya..baru tahu ni..

    ReplyDelete
  2. wah... kena yempah gak la camni... heheh

    ReplyDelete
  3. Ida pernah tempat FM ada nama & siap ada frame bubuh gambar lagi.. suka suka.. =)

    ReplyDelete
  4. cantik...bk tempah jugak lah...kalau huruf camtu brapa harga dia ekkk..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ