Saturday, October 27, 2012

Hari Raya Ke 2 - Masih Mood Raya?

Hari Raya Aidiladha dah masuk hari ke 2.. ramai lagi ke yang masih ada mood raya?? aku masih ada.. sebabnya hari ni baru beraya di rumah keluarga mertua.. semalam dah syok sangat2 beraya kat kampung atok dan nenek.. 


So hari ni turn rumah mertua pulak.. kena adil ok!! kalau balik beraya belah keluarga sendiri, kena jugak balik beraya rumah mertua.. barulah adil dan saksama.. dapat elakkan daripada keluarga di kedua-dua belah pihak terasa hati.. 

Pasal isu adil dan saksama tu nantilah yer kita sambung.. mood raya masih ada.. so nak sambung makan jap.. naik kerja nanti kita sambung cerita panjang2 k..

Take care guys!!


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. raya ke-2 ni mood raya dh xdak dah.. huhu

    ReplyDelete
  2. Best kan raya-raya boleh jejalan sana-sini dgn en suami :)Bila la nak ada pengalamn mcm tu ;)

    ReplyDelete
  3. wah bestlah akak.. hehe

    tapi jijah raya haji takde pula menziarahi rumah orang lain..hehe raya puasa je yer...hehe

    ReplyDelete
  4. mood raya ida masih di pd.. hihihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ