Monday, October 15, 2012

Weekend Bersama..

Weekend kali ni betul-betul rasa sekejap.. nak kata jadual tu padat sangat x adalah.. tapi bila dapat luangkan masa dari pagi sampai ke malam bersama yang tersayang, memang terasa sekejapnya masa berlalu..

Dengan weekend yang cuacanya sentiasa mendung, memang membuatkan hati ni rasa malas jer nak keluar rumah.. tapi mana boleh x keluar kan.. kitaorang kalau x keluar rumah sehari masa weekend memang boleh tepu otak.. mesti nak keluar jugak walaupun hanya sekadar beli gunting.. hahaha.. 

Serius punya cerita ni.. hari Sabtu tu keluar gie The Mines semata-mata nak masuk hardware cari gunting jer.. hari Ahad pulak pergi Balakong semata-mata cari makanan untuk ikan yang dibela dan baja untuk pokok2 yang ditanam.. kalau x hujan tu maybe la rajin cikit nak berjalan jauh kan.. ni sebab cuaca pun mendung jer, so rasa nak lepak kat rumah jer..


Memang weekend kali ni luangkan masa betul2 bersama Encik Adiey.. aku dah tanamkan semangat dalam diri supaya kurangkan aktiviti online masa tengah cuti.. online pun setakat sejam sehari.. tu pun tengok website gosip dengan Encik Adiey.. selebihnya. kitaorang layan drama dan filem kat youtube & radiogempak.. seronok!! tengok tv sama2.. kemas rumah sama2.. makan sama2.. mandi sama2.. eh??? hahahahha...

Aktiviti weekend korang pulak macam mana? dah nak dekat raya qurban ni, persiapan raya dah buat ker?
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. Lomentik la ini suami isteli...hahahahaaha..ehhh, mandi sama2???..opppssssss..;)

    ReplyDelete
  2. i love the way when my hubby hold my hands in a sudden.. my heart beats so fast like 1st time falling in love with him.. i'm sure u felt that same way too.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. weekend adalah hari yg memenatkan....tp sonok (^_^)

    ReplyDelete
  4. bz bersama suami tercenta dan anak teruna tersayang..

    raya qurban? biasa2 aje

    ReplyDelete
  5. romantik sungguh, moga kekal bahagia ye

    ReplyDelete
  6. weekend bole relaks kejap...hero 3 orang tiada...
    raya kurban belum buat apa-apa lagi...

    ReplyDelete
  7. Bestnyer... Hehhe.. Ros klu weekend tgk asben main tenet je la... :p

    ReplyDelete
  8. suami isteri mandi sesama xpe.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. bile kt lakukan perkara bersama² dgn insan tersyg masa mmg cemburu.. cpt jer berlalu.... hujung minggu aktiviti penuh mcm² nak buat...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ