Wednesday, October 10, 2012

WordLess Wednesday - Bunga Api

Since x ada kamera mahal dan canggih, maka gambar bunga api yang dapat diambil pun tidaklah semantap mana.. hohoho.. * marilah menyimpan duit dengan gigih dan bersungguh-sungguh untuk membeli kamera yang lebih mahal.. hihihi..





www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. x sabar tunggu new year
    hehehe
    dum dum dum

    ReplyDelete
  2. Zana ada camera ok lah.. BE xde langsung.. tgh kumpul duit utk beli camera canggih.. skrg duk snap guna hp je..hehe

    ReplyDelete
  3. hihi~x mahal pun..gambar ok ape..nieyl nie camera mahal pun de mase2 je gune kak..hihihi~

    ReplyDelete
  4. seronok tgk api....
    puas juga tgk masa pergi floria hari tu...

    ReplyDelete
  5. lama tak tgk bunga api kembang2 mcm ni.. hehe ;)

    ReplyDelete
  6. Nal tgk bunga apii..cantiknyeeeee..

    ReplyDelete
  7. cantik la gambar bunga api yg Zana amik ni... camera cap ape ni? susah nak dpt kualiti menarik camni tau...kitenye kamera biasa2 je...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  8. xde cam mhal pun boleh snap cantik mcm niee..kire A++ la kan :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ