Wednesday, October 17, 2012

WordLess Wednesday - Pengantin Belon!


Pengantin belon!

Patung pengantin perempuan dan pengantin lelaki menggunakan belon yg selalunya digunakan oleh clown utk buat macam2 bentuk haiwan, bunga, pedang & macam2 lagi la.. 

Pengakuan jujur daripada aku, ni first time aku tengok depan mata patung yg diperbuat daripada belon tu.. hehehehe.. *sila jangan gelakkan saya.. saya memang agak ketinggalan.. part paling aku suka tengok adalah rambut patung pengantin perempuan tu.. nampak real, siap tocang lagi tu!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

21 comments:

  1. wow kreatifnya
    anum pun sama pertama kali tgk

    ReplyDelete
  2. Kakak pun tak pernah jumpa lagi zana...

    ReplyDelete
  3. mmg kreatif...lain yg lain.

    mesti ramai yg teruja tgk kan..

    ReplyDelete
  4. Oh..eka 1st time juga.hahhahaha

    ReplyDelete
  5. erk, sye pon fest tyme jugek....kretipnye =)

    ReplyDelete
  6. Cantiknyeee...
    Tapi bahaya ni kalau ada org bwk jarum...hehehe...

    ReplyDelete
  7. ok wat dpt tgk depan mate..nie adik akak nie langsung la x penah..nie la first time tgk..hehhe~

    ReplyDelete
  8. sangat cute nie.. kat mana nie?

    *1st time gak tgk nie.. kagum !

    ReplyDelete
  9. Kalo Zana tak share, i pun tak tahu ada macam ni.

    ReplyDelete
  10. kreatifnya utk hari bersejarah.....
    cantik......

    ReplyDelete
  11. serious comelllllll...kreatif gile...;)

    ReplyDelete
  12. huuu, pes time jgak baru tau.. mmg cute giler yg gugurl tu.. huhu

    ReplyDelete
  13. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  14. semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete
  15. Cun kan? Kitorang pun balloon decorator. Kedai party shop di reko sentral kajang bangi sederet econsave bangi.. mai kedai insyaallah every 2 weeks kitorang akan buat display balloons sculpture kat kedai tu.

    nak cari belon helium terapung, barang party, clown, sand art sume pun ada insyaallah.

    www.facebook.com/glowingpartyhouse

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ