Wednesday, October 24, 2012

WordLess Wednesday - Peluk Isteri Adalah Pahala


Selain mengeratkan hubungan, pelukan juga dapat menambahkan pahala.. indahnya alam perkahwinan!!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. betul... isteri mmg kena peluk selalu.. anak pun akan ada tabiat yg sama bila tgk mak ayah mesra

    ReplyDelete
  2. nak share kat blog jugekkk... plzzz... hehehe... TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. sharing is caring!! zana pun ambik dekat FB ni..

      Delete
  3. Kalau peluk suami dpt pahala tak?
    suka amalkan peluk2 ni, sbb masing2 suka dgn bau badan...hehehe

    ReplyDelete
  4. bertuah menjadi isteri...terlalu mudah mendapat pahala...tetapi terlalu mudah jugak ke arah sebalik nyer...:)

    ReplyDelete
  5. indahkan perkahwinan, senang je nk dpt pahala, pandang each other pun dpt pahala jgk :)

    ReplyDelete
  6. nory suke tido celah ketiak Abi...hehehe

    ReplyDelete
  7. dlm marriage nie mmg senang kan dpt pahala..cume buat dgn idok je..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. jom peluk laki dan isteri masing2...:)

    ReplyDelete
  9. zana, nak minta permission kongsi gambar ni kat blog yani ye? boleh la..boleh la....please..please....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear.. zana pun ambik dekat FB ni... sharing is caring!

      Delete
    2. thanks zana...don't worry yea, copy only the pic, words are from my very bery mind and heart!promise!

      Delete
  10. Ida pun share ni. Amik kat blog careno , rupanya dia amik kat blog zana.. hihihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ