Monday, October 29, 2012

Is It Monday Already??


Hari ni betul2 "Monday"... 

- kesihatan tak berapa baik..

- penat menempuh jem walaupun bukan aku yang drive..

- fikiran ada sedikit serabut sebab terlalu banyak berfikir tentang sesuatu yang septutunya x payah fikir.. 

- kaki lenguh sangat sebab terlalu banyak berjalan masa cuti raya..

- rasa mengantuk sebab semalam sibuk mengemas rumah sampai tido lambat..

- badan rasa letih sebab mencari mood ceria yang hilang sekejap entah ke mana.. 


Nota cinta : Isnin korang macam mana pulak? 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. truely true.. Hr isnin ni mood malas, letih semua ada walaupun x balik kmpg sbb kaki ni duk berdiri lama mengemas umah..huhu..

    ReplyDelete
  2. tahu x pe...penat kan..walaupun bercuti..nieyl nie pun keletihan...pk balik nnt nak kena kemas umah lg..walaupun mlm td dah kemas..rasa x puas ati lak mengemas malam td..huhu~

    xpe kak...nnt deepavali amek ar cuti panjang..hehe~

    ReplyDelete
  3. Mira masih cuti sakit... Monday next week br masuk keje...

    ReplyDelete
  4. mood kelaut...

    dah cuti lama.. hantar anak ke tadika pg ni pun meragam...

    ReplyDelete
  5. akak ni..belum ada mood nak buat keje hehe

    ReplyDelete
  6. mood ceria hari ni....

    cuti lama mmg begitulah zana.......

    ReplyDelete
  7. samela ngn anis zana..huih!..sakit pinggang lame lam kete smlm..balik nnti byk nk kena buat kt uma..

    ReplyDelete
  8. js cuti arini..tak larat penat jammed yg teruk smlm...hihi..

    ReplyDelete
  9. Makan ubat zana.... Isnin ida, semalam? Ida EL... HAHHAHAHA.. So, isnin ku diatas katil.. ;p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ