Friday, October 26, 2012

Salam Aidiladha Daripada Adieyza

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua!!



Tuan blog sedang seronok beraya di kampung halaman nenda tercinta di Muar, Johor.. setelah 2 tahun berkahwin, ini kali pertama sambut hari raya bersama Encik Adiey di rumah atok dan nenek di pagi raya.. seronoknya beraya dengan suasana yang betul2 kampung.. tenang dan damai sangat2..

Cerita raya kan diupdate kemudian.. selamat menjamu selera dan berhari raya untuk semua.. 




Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

3 comments:

  1. Cerita raya akan diceritakan kemudian? Yo lah tu... hikhihkikhik

    ReplyDelete
  2. salam aidiladha zana..mmg best kan duduk kg...kakieta pun tgh lyn angin sepoisepoi bahasa di kg halaman hubby..
    huh

    ReplyDelete
  3. tak sabaq nak baca cerita raya untuk update yg akan datang. ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ