Wednesday, August 17, 2011

Birthday Celebration Zana aDieyZa

Masa birthday 11 Ogos hari tu, encik adiey ajak berbuka & celebrate birthday kat luar.. aku ikutkan sajer.. lagipun bulan puasa tahun ni memang kami berdua belum sempat berbuka di luar.. 

Malam tu kami berbuka di



Nando's dekat The Mines!!

Dah lama aku x jejak kaki dekat Nando's.. rasanya last tahun 2006 kot.. punyalah lama kan.. masa sampai dekat Nando's, ramai yang dah tempah seat rupanya.. nasib baik masih ada yang kosong.. rezeki birthday girl.. hihihi..

 
 
Kitaorang ambik set promotion sempena berbuka puasa.. harga yang murah dengan pilihan makanan yang sedap.. memang birthday celebration yang best!!!

Let's Do Break Fast Tonight

Appetizer:
Grilled Chicken Sausages

Main Course:
Two 1/4 Chicken with 4 Sidelines

Desserts:
Chocolate Cake or Cheesecake

Beverages:
2 glasses of F&N Strawberry or Ice Lemon Tea


Hari tu kitaorang order coleslaw, peri chips, mediterranean rice & peri potato salad untuk sidelines.. semuanya aku suka kecuali potato salad agak kureng.. yang lain semuanya sedap..


Paling aku suka dekat Nando's ni adalah Ice Lemon Tea.. memang sedappppp.. then boleh refill pulak tu.. memang terbaik.. minum sampai 3 gelas.. Chocolate Cake kat situ pun mantap!!!! sampai sekarang teringat-teringat.. ada sesiapa nak ajak aku makan Nando's sila bagitau yer.. hihihi.. 

Thanks encik suami sebab sudi bawak puan isteri makan di Nando's.. thanks jugak untuk "new pinky" itu!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

19 comments:

  1. akak jarang banget makan nando's nih. tatau naper. kurang ber kenan kut. tp rega tu berbaloi gak la utk 2 org kan.

    ReplyDelete
  2. alamak... awatlah KAk Nida buka ni masa siang hari.. kan air liur dah meleleh..hehe

    ReplyDelete
  3. Happy birthday...:) sedapnya kek coklat tu...

    ReplyDelete
  4. happy birthday dear.. sedap2 menu tu ye. :)

    ReplyDelete
  5. happy birthday..

    nmpk menyelerakan set yg zana amik, nnt bleh try jgk lah :)

    ReplyDelete
  6. mm, happy belated birthday...moga panjang umur murah rezeki bahagi selalu ye:)

    ReplyDelete
  7. perghhhh nandos..
    sy tak penah pi lagi..
    hahahaha..
    kalau SR selalu ar..
    kek tu sedappp..
    nk!!!!!!..=)
    romantik sih dating..
    perghhh piwit2...hehe

    ReplyDelete
  8. kek cekelat yg x tahan tuuu.. sluurp!!

    ReplyDelete
  9. SALAM ZANA..ADUSSS SEDAPNYA!...SIBBAEK SIKIT LAGI NK BERBUKA PUASA.'HAPPY BIRTHADAY'...WALAUPON DH TRLAMBAT NK WISH..HIHI

    ReplyDelete
  10. HAPPY BIRTHDAY.... semoga dimurahkan rezeki... dikurniakan cahaya mata... dipanjangkan umur dan bahagia selalu di sisi suami terchenta...

    ReplyDelete
  11. tak pernah pegi nandos.
    sedih kan?

    ReplyDelete
  12. tak pernah gi makan sini...rs mcm tak reti nk orderr jek...ekeke..kena try gak satu hari nnti..

    ReplyDelete
  13. ouh..

    Nandos The Mines ni lah 1st time Nita makan! dan last jugak makan kat situ..hehe

    hepi belated bufday kak!

    :)

    ReplyDelete
  14. wahhhh...happynya...

    tu tandanya suami sayang isteri..ehhehhe

    ReplyDelete
  15. bestnya..sweet gle!hihi..untung sis..=)

    ReplyDelete
  16. bertuahnya..apa new pinky tue ye..blh share ke x..hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ