Tuesday, August 9, 2011

Peserta aDieyZa Wedding Anniversary GA



Keputusan penuh pemenang GA adalah pada hari Khamis, 11 Ogos 2011 sempena birthday tuan blog.. hihihi.. 
Terima kasih untuk semua peserta GA.. terima kasih jugak untuk semua yang sudi wish wedding anniversary untuk kami suami isteri.. terharu untuk semua ucapan tu.. x sangka ramai yang sudi join GA aku ni.. hope ada rezeki untuk aku buat GA lagi nanti..

Ni senarai peserta GA tu yer.. good luck untuk semua!!
















































www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. hepi becoming besday zana...

    ReplyDelete
  2. tu dia ramai nye yg join.. ntah ade rezeki ke idok nie hehe

    ReplyDelete
  3. no. 26 melapor diri..hope ada rezeki! :D :)

    ReplyDelete
  4. eh dah tutup ye..

    semoga mereka semua menang! boleh camtu? hihi

    ReplyDelete
  5. eh ramai gak erk,ade harapan ke x ni keh3x :P

    ReplyDelete
  6. Eeee...x sabar rasenye..hehehehe...

    ReplyDelete
  7. salam sis .

    good luck untuk semua ! ;D

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ