Monday, August 22, 2011

Shopping Dalam Blackout!!

Minggu ni merupakan minggu terakhir sebelum bercuti raya!!! semangat nak datang kerja or semangat nak bercuti raya?? tepuk dada, tanyalah hati.. jangan tanya selera sebab lambat lagi nak buka.. boleh?? hihihi

Weekend hari tu tersangatlah pack dengan segala macam aktiviti.. tapi xde lah penat sangat.. cuma part kuat tidooooo tu masih x boleh elak.. huhuhu.. pantang dapat baring, cepat jer mata ni lelap.. xde bantal pun xpe.. teruk kan??

Sabtu ke Jusco untuk beli persiapan raya.. tapi masih ada yang x cukup lagi.. barang siapa lagi yang x cukup kalau bukan barang tuan blog.. punyalah banyak kedai dah masuk, tapi belum ada yang berkenan.. nasib baik encik suami cool jer dengan perangai isterinya.. hihihi..

Semalam pulak ke The Mines.. sampai The Mines pelik sebab semua orang keluar dari The Mines.. turun kereta ada kakak tu bagitau yang The Mines BLACKOUT!! adoi, punah harapan nak shopping.. tapi ngada gak nak masuk The Mines dengan harapan blackout tu kejap jer.. 

Tapi hampa ok.. kitaorang keluar dari The Mines lepas setengah jam berpanas dalam The Mines sebab still blackout.. walaupun blackout, masih ramai orang shopping dalam The Mines tu.. aku x ada la membeli sebab macam x puas hati memilih & membeli dalam cahya yang samar2 tu.. tapi memang ramai yang masih bersesak2 untuk shopping kasut la, baju la, kuih raya la.. punyalah semangat shopping orang Malaysia ni kan.. blackout pun masih boleh enjoy shopping lagi.. kalau korang, korang sanggup??

13 comments:

  1. huhuhu.. sama la mood raya dah nie...
    nak balik kg je...

    ReplyDelete
  2. uit..shopping mall black out???
    pelik... sib baik tak ke sane..

    ReplyDelete
  3. tak sanggupppp..hahahah...tapi lau bab tido cam bunga..hahaa..

    ReplyDelete
  4. heh! kuwasa la akak kalo soping dlm panas2 pengap2 tu.

    akak thn ni da cukup seme dah. tak kuasa da nak bersesak2, ber lenguh2 kaki. da tua agaknya. tak larat dah. hihihi

    ReplyDelete
  5. demi bershopping, apa2 pun sanggup!

    ReplyDelete
  6. ekekek kalau akak punn x sanggup berpanas dik .. udahnya tgk je org sopink kan :)

    ReplyDelete
  7. lau akak la...x sanggup nak soping dlm gelap..bleh lemas..hihhhi

    ReplyDelete
  8. erk xsanggup shopping dlm kegelapan keh3x..ade juga erk org yg shopping dlm gelap haihhh hehe

    ReplyDelete
  9. tak sanggup kot...mesti panas n gelap..hehe

    banyak dah dgr shopping complex blackout..ehhhe

    ReplyDelete
  10. tak sanggup lah....rs tak selesa je mata.....

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...