Thursday, August 4, 2011

Korang ada tisu lebih tak?

Semalam kena attend meeting dari pukul 8.30 pagi sampai 5 petang.. peeerrrgghhhhh, terseksa jiwa raga.. 1 meeting tapi panjang berjela2.. membebel sana sani.. dah pukul 4.30 petang pun x de tanda2 nak berhenti.. pegawai semua dah mula buat muka nak balik.. tapi x berjaya jugak untuk memujuk Datuk supaya tangguhkan meeting.. bila meeting lambat habis, maka niat memasak terpaksa dilupakan.. jadinya beli sahaja di bazar.. punyalah ramai orang kat bazar tu.. bersesak2!! 

Makanya bila meeting sepanjang hari, jadi semalam langsung x sempat blogwalking.. sedih ok!!! sedih bila x dapat baca blog korang.. balik rumah tertanya2, apalah cerita budak2 blog ni.. sihat ke x diaorang eh.. tengok tu, betapa aku sayangkan korang sampaikan aku teringat2 kat blog korang tau.. maaf la pada sesiapa yang aku x sempat terjah blog korang yer.. bukan sajer2 ok, cuma keadaan x mengizinkan.. 

Aku cuba terjah blog korang hari ni yer.. harap dapat singgah & tinggalkan komen kat blog korang.. kalau x sempat, mesti balik ni nangis lagi ingat kat korang.. sob3.. sedih.. ada tisu lebih??

14 comments:

  1. ni la satu menda kita yg keja gomen tak bleh elakkan. tatau apsal. memana agensi pun sama iaitu meting meleret. apa ke benda tah.
    akak kalo da lebih 2 jam mmg tk fokus arr..
    deme yg atas2 tu oke la kan, balik da sedia terhidang, kita ni..aduhainyer... sabo je la Zana, dugaan pose namanya tu :)

    ReplyDelete
  2. aduhai..berdrama sungguh cik puan zana kite ni... Relakslah dear~~ada masa BW lah..D ni sebab kat opis kadang2 takde keje..tu yg rajin BW tu...

    ReplyDelete
  3. mak aih, apa jelah yg diperbincangkan smpai berejam2 gitu yer..

    ReplyDelete
  4. kikikiki rindu akak yeh? *nah tisu toilet 2 gulung* :P

    ReplyDelete
  5. oh sama lah kita kak,semalam xleh BW wuwuwu >_<

    ReplyDelete
  6. aslkm....terharunye...ade gak org nk amik berat kat kite...(^___^)

    ReplyDelete
  7. ala sedihnya anum baca n3 nie
    x pe hr ini balas dendam, baca semua blog ok

    ReplyDelete
  8. aku tak tau kenapa, tp aku gelak baca entri ni.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. mcm tue plak kan hehehe..kalo uya dlm meeting tue dh kuar konon2 p toilet heheheh

    ReplyDelete
  10. same ar kite..2 hari mc demam..tak dapat nak jalan2 blog orang..:)

    ReplyDelete
  11. hug hug...eka pun shari tak baca blog zana,rasa cam ada yg tak kena... :) sian zana balik lambat.tak ngantuk ke posa2 dok lam meeting rooom

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...