Saturday, August 20, 2011

Weekend Shopping


Hari dan esok mesti shopping complex penuh dengan orang ramai.. bazar2 jualan raya pun mesti makin meriah.. jalan TAR tu tak payah cakap la kan.. gerenti macam tin sardin!! padat dengan orang ramai..

Weekend ni jugak mesti banyak duit yang habis.. huhuhu.. sebab semua sibuk nak beli untuk persiapan raya.. apapun, dalam berbelanja tu, jangan sampai membazir yer.. para suami bolehlah nasihatkan isteri untuk kawal nafsu membeli tu.. para isteri pulak bolehlah ingatkan suami untuk membayar zakat sekiranya belum membayar zakat..

Rancanglah perbelanjaan dengan bijak!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. pesan adik untuk akak..
    jangan beli kuih tunjuk k..
    buat kuih baru lahh setiap lain2 kuih raya..
    hahahahaha =)

    ReplyDelete
  2. akak terselamat. hihi..wiken ni kat kg, wiken dpn pun di kg (Insyaallah)
    Jadi takde la edisi memenuhkan KL dah. hihi

    ReplyDelete
  3. Salam Zana..K.atie lom habis soping baju raya & seluar raya anak bujang k.atie tuh!.knag beli awal2..sempit la,pendek la..biasa la bdk2 cepat naik badannya.Ambik dia kt asrama.. balik bercuti raya sok br beli kot.
    Dulu2 blh la k.atie pilihkn,skrg masing2 nk pilih sendiri....

    ReplyDelete
  4. ye la kan...zana takmo jon sekali ke...memeriahkan lagi jln TAR

    ReplyDelete
  5. nazra pun plan nak shopping, tapi dah tesadai kat spital ni, tah la bila nak shopping ...

    ReplyDelete
  6. mmg x kuasa nak g la kan..dgn iman lg..so, sambung sopim kat kg..lalala

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ