Tuesday, August 23, 2011

Gambar Perkahwinan Cina

 
Masuk minggu ni dah 3 minggu aku check kat kata kekunci nuffnang aku ada orang search tentang gambar perkahwinan kaum cina.. siapalah agaknya yang mencari gambar tu yer?? nak kata aku pernah cerita tentang perkahwinan kaum cina x jugak.. letak gambar sesiapa pakai baju kaum cina dalam blog pun x pernah.. gambar budak comel pakai baju kimono adalah.. hihihi..


hihihihihi..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. hehe..ni kira memenuhi permintaan ni..heee

    ReplyDelete
  2. comel..zaza xde pun tukar baju..malas sbb penat..huhu

    ReplyDelete
  3. ni mesti gambar studio kan???? ewah...

    selamat hari raya buat zana dan family... wish awal coz sok nak balik kampung...

    ReplyDelete
  4. hantu cina lahh tu yg cari..
    hahahaahahahahah

    ReplyDelete
  5. hehehe...comel la zana...


    watashino nama ewa EKA des...arigato gozaimas

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ