Wednesday, August 10, 2011

Nesvita - Istimewa Semasa Sahur

Syukur Alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan untuk menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan.. hari ni dah masuk hari ke 10 kita berpuasa.. cepat betul masa berlalu kan..

Hari ni aku nak kongsi satu produk minuman yang menjadi kesukaan kami suami isteri di bulan Ramadhan ni.. minuman yanga ku rasa sangat sesuai untuk dinikmati ketika bersahur.. 


Nesvita 3 in 1 ni memang pelengkap kami suami isteri semasa bersahur.. nesvita ni ada macam2 pilihan samada original, oat, honey atau chocolate.. pilihan kami suami isteri sudah semestinya nesvita 3 in 1 chocolate!! 

Nesvita 3 in 1 ni dapat membantu membekalkan tenaga sepanjang hari.. bulan puasa ni kita perlukan tenaga yang cukup supaya x cepat rasa letih & lesu.. sebab tu kami suami isteri pilih nesvita ni sebagai pembekal tenaga sepanjang hari..

 "For those with fast paced lifestyles with little time for breakfast, NESVITA 3 in 1 is the answer for them as it is very convenient. Just pour the sachet content into a mug of hot water – and there you are - nutrition served in a jiff.

NESVITA 3 in 1 cereal beverage is wholegrain and packed with 13 vitamins and minerals to kick-start your day, hence, improve alertness and concentration."

Setakat ni kitaorang memang jadikan nesvita ni sebagai minuman wajib di waktu sahur.. Alhamdulillah tubuh kitaorang nampaknya menerima dengan baik minuman berkhasiat ni.. so aku cadangkan pada sesiapa yang mudah letih atau rasa lapar di bulan puasa ni, bolehlah cuba minum nesvita 3 in 1 cereal ni yer.. untuk yang ada gastrik lagi sesuai minum minuman ni.. mungkin minuman ni dapat bantu korang bertambah cergas untuk menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan kali ni.. insyaAllah..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. boleh la anum cuba nanti
    selalu anum makan oat

    ReplyDelete
  2. sy suke yg oat. sahur mmg minum ni je, 2 paket sekali minum, hehe

    ReplyDelete
  3. Ida pun dulu makan oat coklat, pastu dah jemu... boleh la cuba nesvita ni... HEHHE

    ReplyDelete
  4. x suka nesvita sbb tawar..skrg mkn susu anlene chocolate..hehe

    ReplyDelete
  5. sedapp kan kak oat neh...

    ila suka yg original nya....pas tu kan..kalau dekat hostel minum letak ice...ehhehhe

    ReplyDelete
  6. masz suka yang original... yang lain2 cannot gi lor..

    ReplyDelete
  7. dulu2 suka sgt nestum tp skrg cam xleh nak telan la plak..huhuh

    ReplyDelete
  8. ala...tak gheti la makan menda tu. rasa cam sebal tekak. aiyoyo...cane ni?hikkkssss....

    ReplyDelete
  9. dh lama tak beli g pon akak sorg je makan en bob tak suke..

    now akak minum susu plus soya sedappp (nak tambah susu nye pasal :) hehe)

    ReplyDelete
  10. memang bagus nesvita nie .. mak akak pun amalkan dik .. :)

    ReplyDelete
  11. err...bleh consider nih. tp ter telan kah haku?? huhu

    akak fail lah bab makan sahur ni, tatau pasal. sakitt je jiwa sbb waktu tghari da lemau - pedih prot.

    ReplyDelete
  12. lia minum yg 3 in 1 chocolate tu utk sahur. kalau darurat terjaga lambat tu zasss nesvita ni jelah.. heheee

    ReplyDelete
  13. bos zaza tiap pagi minum nesvita tau zana..dia gastrik so stakat nie dia mmg amalkan..bulan pose pun zaza kene buatkan dia nesvita jgk..x kisah pun sbb x terliur..hehe

    ReplyDelete
  14. xboleh2...perut nak nasik jgk...hahaha....

    ReplyDelete
  15. oh, blh cuba try pasni. kalau nak cuba mst perisa coklat jg.. nom nom..

    ReplyDelete
  16. aku kecik2 suka telan nestum ni..tapi apesal ntah sekarang mcm tak boleh blah je..huhu..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ