Saturday, August 13, 2011

Menderma Bersama Pizza Hut


Program yang baik di Bulan Ramadhan.. 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. zana...harus turutkan kehendak en somi nak mkn pizza.eka sepanjang bln posa ni lom lapor diri di pizza lagi...maklum lah eka kalu berbuka kene mkn nasi.tekak org kampung

    ReplyDelete
  2. akak..tak mai pun blog adik kn..
    ='(...maaf klo tersalah ckp

    ReplyDelete
  3. slalu time berbuka, beli pizza kat bazaar ramadhan jer.. klaw beli pizza kat bazaar ramadhan, kira ada sumbangan jugak x? HUHU


    MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

    ReplyDelete
  4. heheee.. ptg ni berbuka dgn pizza lah.. :)

    ReplyDelete
  5. menjamu selera sambil menderma di bulan mulia..:P

    ReplyDelete
  6. Dah lama pantang pizza..huhu..
    tapi memang satu usaha yang sangat baik..makan sambil menderma.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ