Friday, August 26, 2011

Pesanan Balik Beraya

Jumaat yang indah.. bangun pagi dengan penuh semangat.. maklumlah hari ni hari terakhir bekerja sebelum menyambut Hari Raya.. so semangat la cikit kan.. semangat nak balik kampung yer.. bukan semangat nak keje.. hihihi.. teruk betul kan.. 

Malam tadi kitaorang keluar untuk cari persiapan raya lagi.. selagi tak raya, selagi tu asyik membeli kan.. tapi rasanya macam ada yang tak cukup lagi jer.. terutamanya keperluan untuk rumah sendiri.. so maybe lepas balik dari kampung minggu depan baru cari keperluan rumah sendiri sebab kalau nak cari sekarang macam dah tak sempat sangat.. motif lepas balik raya kat kampung pun masih nak membeli barang raya???? hihihihi..

InsyaAllah malam ni akan jumpa akak blogger kesayangan, Pn Stoberi.. last minute plan.. semalam petang Pn Stoberi e-mail aku bagitau yang dia nak berbuka kat Putrajaya so dia ajak jumpa sekali.. insyaAllah kitaorang akan jumpa dekat Umai D' Lake Cafe malam ni.. 

Malam ni maybe akan tido lambat.. sebabnya nak balik kampung pagi esok, tapi barang semua  tak packing lagi.. hihihi.. agaknya terus tak tido sampai sahur sebab excited nak balik beraya.. lepas sahur esok terus gerak balik kampung.. semoga selamat perjalanan kami suami isteri untuk pulang ke kampung..


Untuk korang semua, selamat bercuti aku ucapkan.. kepada yang nak balik beraya tu, berhati2lah memandu yer.. untuk yang naik bas untuk balik beraya, jangan terlepas bas yer.. aku doakan perjalanan korang semua untuk balik beraya akan dipermudahkan oleh Allah hendaknya.. semoga semua selamat balik ke kampung untuk meraikan lebaran bersama keluarga tersayang.. insyaAllah..




TAKE CARE SEMUA!!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. pandu cermat jiwa selamat ya akak =)

    ReplyDelete
  2. ika pun xsabar nak blk kg ni kak..semangat nk blk kg je bukan semangat nk keje muahaha..bile org bg ucapan raya td perghhh lagi la rasa mcm di awang-awangan..hati dah berada di kg haha


    selamat hari raya kak,blk kg hati2 ye :)

    ReplyDelete
  3. hati2 memandu sok.pas sahur mengantuk tau..hihihhh..ingat ketupat dan rendang yg menunggu..weeee

    ReplyDelete
  4. hati2 memandu ok !
    selamat hari raya ..=)

    ReplyDelete
  5. selamat beraya dan selamat balik kampung jgk..

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya..

    ooo..mementang bkn awak drebar, xnak tdo smpi pagi sok konon..yolah tu!hahaha...

    hati2 memandu..selamat pulang berhari raya

    ReplyDelete
  7. sama2lah kita berhati2 yer..selamat jln & selamat kembali

    ReplyDelete
  8. Insyaallah..berjumpa jumpaan kita ptg kang :)

    Akak konon plan nak balik b4 sahur. konon je lah. Hihi.
    Igt nak singgah sahur kat Mekdi je kang. :))

    ReplyDelete
  9. Aiseyh, esok da nk blk kampung ek? bestnyeeeee...
    Take care naa..
    Salam Lebaran.. ;)


    MySuaraBlog: Segmen Di Mana Anda Beraya Tahun Ini Bersama Phat Corner

    ReplyDelete
  10. salam aidilfitri akak.. ampun maaf juga dari Lia ye sekiranya ada terkasar bahasa. semoga selamat sampai ke destinasi nanti ye.. :)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya..maaf zahir batin..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ