Monday, August 15, 2011

Maafkan Saya

Selamat pagi semua.. semoga semuanya ceria2 selalu..

Hari ni masuk office setelah puas bercuti di kampung.. sampai office terus check blog & e-mail.. banyak betul e-mail & komen yang x sempat nak dibalas.. sampaikan ada blogger yang merajuk dengan aku sebab aku x singgah blog dia.. maafkan akk yer NF.. bukan akk sajer x nak jenguk blog NF cuma akk sibuk dengan aktiviti bersama keluarga.. so memang x online langsung.. sorry jugak pada blogger yang aku belum sempat terjah blog mereka.. masa belum mengizinkan..

Pagi ni ada meeting yang perlu dihadiri.. so insyaAllah petang nanti aku akan cuba untuk blogwalking yer.. keep blogging guys!!

19 comments:

  1. jgn luper singgah umh ai tahu





    >_<

    ReplyDelete
  2. aku pun lately ni tak daya nak BW byk2..bz sikit...

    ReplyDelete
  3. xpa2, kerja tu yg lebih penting..
    btw, kerja rerajin naa.. ;)


    MySuaraBlog: Hidupkan Kad Raya

    ReplyDelete
  4. perasan pulak adik majok..kui3..
    tak lahh..ingt farid tersalah cakap
    dalam entry tuu..hihihi..saje x nk wish akak kat facebook bab ramai sgt wish..nk kat blog..baru akak ingt farid nnti.hihi.gudluck k..

    ReplyDelete
  5. aloh aloh aloh akak paham dik take ur time hehehehe :)

    ReplyDelete
  6. selamat bekerja zana.... buat yang urgent dulu....

    ReplyDelete
  7. xpa kak...keluarga tersayang di utama kan kan..

    pas tu baru la kami semua...ehhehhe

    ReplyDelete
  8. huhu,, xper.. bia L yg tlg bw,,,

    sy syg awak?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

    ReplyDelete
  9. me jugak begitu...kalau dah blik kg...semua Off..mase bersama famili pulak..

    ReplyDelete
  10. wah sibuk zana skang ye..neway take care ye

    ReplyDelete
  11. xpe sis..ok je..hihi..take care sis!

    ReplyDelete
  12. selamat kembali menjalankan tugas..
    huhuuh, feningkan cuti lama kije menimbun..
    sy lg fening nihhhh..
    kabel tm dicurik lagi... hiiiiiissshhhhh, geram seh.. br ok 3 mgu kena curik lg.. kaccip, line tenet n tepon sume takleh guna..

    ReplyDelete
  13. family first...
    kalau ibu2 bekerjaya ni bukan senang nak spend masa dengan family kan?

    ReplyDelete
  14. salam.

    kerja dan keluarga itu kan lagi penting. utamakan yang utama dulu :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...